Ponturi fotbal » Real Sociedad – PSV: Meciul de la San Sebastian va decide ocupanta pozitiei secunde din grupa B

real sociedad - psv

Ponturi fotbal » Joi,  incepand cu ora 19:45, se va disputa partida dintre Real Sociedad – PSV din ultima etapa a grupelor Europa League. 

Oaspetii au 12 jucatori indisponibili pentru duelul din Spania

Real Sociedad ocupa cea de-a treia pozitie in clasamentul grupei B, la doua lungimi distanta de adversara de joi seara. Desi au condus la pauza in deplasarea din Olanda (2-1), „alb-albastrii” au fost egalati in actul secund. Echipa condusa de Imanol Alguacil a inregistrat doar doua victorii in precedentele 8 intalniri oficiale si este in pericol de a rata calificarea in fazele superioare ale Europa League. Tanarul suedez Alexander Isak este golgheterul gazdelor in competitiile europene, atacantul de 22 de ani si-a trecut numele pe tabela marcatorilor de 3 ori. Carlos Fernandez, Mikel Merino, Nacho Monreal si David Silva vor lipsi in duelul decisiv al grupei, dar Alguacil poate profita de revenirea in echipa a lui Oyarzabal.

PSV are probleme serioase de lot inaintea meciului decisiv din Europa League. Echipa olandeza nu se poate baza pe Mario Gotze, Davy Propper, Maximiliano Romero, Ryan Thomas si Eran Zahavi pentru duelul din Spania. Totusi, oaspetii au jucatori talentati in lot, care pot sa-i inlocuiasca pe cei absenti. Vicecampioanei din Eredivisie i-ar fi suficient un rezultat de egalitate pentru a-si asigura prezenta in saisprezecimile de finala ale Europa League.

Suntem de parere ca Real Sociedad va forta inca de la inceputul meciului si va incerca sa inscrie rapid. De cealalta parte, consideram ca PSV se va concentra in prima repriza pe faza defensiva si va incerca sa „loveasca” pe contraatac. Mizam pe goluri din partea ambelor tabere in meciul din Spania, fiind vorba de un duel care se joaca cu calificarea pe „masa”. De altfel, partida de la Eindhoven a fost una deschisa, in care cele doua echipe au reusit sa inscrie de cate doua ori.

Echipe probabile:

Real Sociedad: Remiro; Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Munoz; Januzaj, Guevera, Zubimendi, Oyarzabal; Sorloth, Isak

PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Junior; Sangare, Van Ginkel, Doan; Bruma, Vinicius, Gakpo


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info
  • Meciul tur s-a incheiat la egalitate (2-2).
  • PSV, neinvinsa in ultimele 7 dueluri oficiale.
  • Real Sociedad a inregistrat un singur esec pe teren propriu in actuala stagiune.

Ponturi fotbal » Joi 19:45 Real Sociedad – PSV
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

ambele inscriu, cota 1.65 la Betano.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu