Ponturi fotbal » Real Sociedad – Atletico Madrid: Pariu in cota 1.60 pe duelul din Cupa Regelui

real sociedad - atletico madrid

Ponturi fotbal » Miercuri, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida dintre Real Sociedad si Atletico Madrid din optimile de finala ale Cupei Regelui.

Mizam pe un duel echilibrat

Real Sociedad este castigatoarea Cupei Regelui in sezonul 2019-2020, cand a invins-o in finala pe Athletic Bilbao (1-0). In actuala stagiune, „alb-albastrii” le-au eliminat pe Panaderia (4-0), Zamora (3-0) si Leganes (3-2). Formatia din San Sebastian se lupta pe 3 fronturi in sezonul curent gratie avansarii in fazele superioare ale Europa League. Martin Zubimendi, Alexander Isak, Ander Barrenetxea, Alex Sola, Nacho Monreal si Carlos Fernandez sunt indisponibili pentru partida din optimile Cupei din cauza unor probleme medicale. Astfel, ne asteptam ca Imano Alguacil va juca cu Portu si Janujaz pe faza ofensiva, iar Oyarzabal va fi pilonul principal de la jumatatea terenului.

Atletico Madrid s-a calificat in optimele de finala ale Cupei Regelui gratie victoriei din turul precedent impotriva lui Rayo Majadahonda (5-0). Ca si adversara de miercuri seara, formatia antrenata de Diego Simeone este angrenata in 3 competitii, iar cea mai importanta este Champions League. Geoffrey Kondogbia este suspendat pentru meciul de la San Sebastian, iar Marcos Llorente si Antoine Griezmann sunt accidentati. Trupa vizitatoare are experienta necesara pentru a gestiona astfel de partide si porneste favorita in meciul de miercuri seara.

Real Sociedad a reusit sa se mentina pentru cateva saptamani pe prima pozitie in La Liga, dar rezultatele negative au aparut ulterior. Totusi, gazdele se lupta pentru locurile care duc in Champions League in acest sezon. De cealalta parte, Atletico Madrid revine dupa esecul din Supercupa impotriva lui Bilbao (1-2), in care a condus cu scorul de 1-0. Mizam pe o partida echilibrata in duelul de pe San Sebastian deoarece se vor confrunta doua echipe foarte valoroase pe faza defensiva. Pariem pe pronosticul „PSF X”, selectie care a adus profit in 4 din precedentele 5 partide directe. De altfel, ne asteptam la un meci sarac in numarul ocaziilor, in care ambele formatii vor incerca sa surprinda pe contraatac sau la loviturile fixe.

Echipe probabile: 

Real Sociedad: Ryan; Zaldua, Le Normand, Elustondo, Rico; Merino, Guevara, Rafinha; Portu, Oyarzabal, Januzaj

Atletico Madrid: Oblak; Vrsaljko, Felipe, Hermoso, Lodi; Carrasco, De Paul, Koke, Lemar; Suarez, Cunha


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

H2H & Info
  • 4 din ultimele 5 intalniri directe au fost „PSF X”
  • Real Sociedad, fara victorie in fata lui Atletico Madrid din anul 2019.
  • Atletico Madrid a inregistrat o singura victorie in ultimele 5 deplasari.

Ponturi fotbal » Mie 22:00 Real Sociedad – Atletico Madrid
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

pauza sau final X, cota 1.60 la Betano.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu