Ponturi fotbal » Inter – Empoli: Nimic nu poate fi mai frumos decat sa pariezi gratis! AICI, pont in cota 2.23!

Ponturi fotbal Inter Empoli

Ponturi fotbal » Miercuri, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Inter – Empoli, din cadrul optimilor de finala din Cupa Italiei.

Ponturi fotbal » Pariem pe evolutia gazdelor

Datele „problemei” sunt relativ simple. Pe de o parte, o regasim pe Inter care, cu siguranta, este una dintre principalele favorite la castigarea trofeului si, pe de alta parte, o avem pe Empoli. Aceasta din urma, din postura de nou-promovata, s-a autodepasit pe parcursul acestui debut stagional. Totusi, in ceea ce priveste aceasta competitie pretentiile micutei formatii nu pot fi mari nici pe de parte. Fara echivoc, „alb-albastrii” se axeaza pe campionat, unde lupta din a doua parte a competieiei este crancena.

De aceea, tinand cont de cele mentionate anterior, suntem convinsi de faptul ca vom asista la un scor „fluviu”. Presa italiana speculeaza faptul ca ambele formatii vor folosi o echipa mai mult sau mai putin exprimentala. Si, evident, rezervele „nerazzurilor” sunt net superioare rezervelor de la Empoli. Astfel, indiferent de cum privim meciul, nu exista motive pentru care sa nu investim pe victoria clara a gazdelor.

Pariaza gratis pe o cota de 2.23

Tinand cont de toate aspectele mentionate anteriror, nu avem cum sa nu mizam pe o victorie categoria a gazdelor. Pontul ales este “1 & Peste 3.5 goluri”, compus cu ajutorul functiei „creeaza pariu”. Atentie! Nu uitati ca daca alegeti sa va deschideti acum un cont la aceasta casa de pariuri folosind acest link special – CLICK AICI!, puteti miza complet gratuit orice pariu va doriti din bonusul de 500 RON pe care il puteti primi!

Echipe probabile

Inter Milano (3-5-2): Samir Handanovic, Stefan de Vrij, Andrea Ranocchia, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Roberto Gagliardini, Stefano Sensi, Matias Vecino, Aleksandar Kolarov, Joaquin Correa, Lautaro Martinez;

Empoli (4-3-1-2): Guglielmo Vicario, Petar Stojanovic, Ardian Ismajli, Lorenzo Tonelli, Riccardo Fiamozzi, Samuele Ricci, Liam Henderson, Filippo Bandinelli, Szymon Zurkowski, Patrick Cutrone, Andrea La Mantia.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube!

H2H & Info
  • Inter, 8 victorii in ultimele 8 meciuri directe;
  • Empoli, fara succes in precedentele 5 partide oficiale;
  • Inter vine dupa remiza cu Atalanta, scor 0-0.

Ponturi fotbal » Mi 22:00, Inter – Empoli
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

1 & peste 3.5 goluri, cota 2.23 la 888Sport;


100% bonus pana la 500 RON + 40 rotiri gratuite la 888Sport


Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu