Ponturi fotbal » Espanyol – Betis: Va recomandam o cota de 1.65 care vizeaza numarul golurilor!

espanyol - betis

Ponturi fotbal » Vineri, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida dintre Espanyol si Betis din runda cu numarul 22 din La Liga.

Mizam pe goluri din partea ambelor tabere

Espanyol a revenit in La Liga dupa o absenta de doar un sezon, iar elevii antrenati de Vicente Moreno au avut evolutii foarte bune in actuala stagiune. Gazdele ocupa pozitia a 11-a in clasament, la 5 puncte distanta de locurile europene. Mai mult, formatia din Barcelona a inregistrat 6 victorii si doua remize in cele 10 dueluri disputate pe teren propriu. Raul de Tomas este „stalpul” din ofensiva lui Espanyol, dupa ce ibericul de 27 de ani a izbutit sa inscrie de 11 ori in actuala stagiune. Totusi, gazdele au evolutii inconstante si reusesc rezultate surprinzatoare in fata unor echipe puternice, apoi se incurca cu formatii „accesibile”. Keidi Bare si Adria Pedrosa sunt suspendati pentru cumulul de cartonase galbene, iar  Didac Vila este accidentat.

Betis a reusit o campanie spectaculoasa in La Liga si se afla pe ultima treapta a podiumului. Oaspetii au inregistrat 11 victorii, 4 remize si 6 esecuri in actuala stagiune. Dupa liderul Real Madrid, „verzii” au cea mai buna ofensiva din Spania, cu 37 de reusite in primele 21 de dueluri. Juanmi este golgheterul lui Betis, dupa ce atacantul iberic si-a trecut numele pe tabela de 12 ori in sezonul curent. Formatia antrenata de Manuel Pellegrini tinteste catre locurile de Champions League in acest an, iar jocul formatiei consolideaza acest obiectiv. Akoukou, Bartra, Joaquin si Montoya sunt indisponibili pentru partida de vineri din cauza unor probleme de ordin medical.

Espanyol ne-a demonstrat in acest sezon ca este o formatie greu de invins in fata propriilor fani. De cealalta parte, Betis este surpriza placuta a acestei stagiuni din La Liga. Formatia antrenata de Manuel Pellegrini obisnuieste sa abordeze partidele intr-o maniera agresiva, de aceea lasa spatii in aparare ce pot fi fructificate de adversari. Raul de Tomas este un jucator oportunist, ce poate profita de orice greseala a ofensivei „verzilor”. Pariem pe goluri din partea ambelor formatii, pariu in cota 1.65 pe Betano. Selectia oferita pentru acest duel a fost castigatoare in 6 din precedentele 7 intalniri directe.

Echipe probabile:

Espanyol: Diego Lopez; Gil, Gomez, David Lopez, Pedrosa; Darder, Morlanes; Embarba, Melendo, Puado; De Tomas

Betis: Bravo; Bellerin, Pezzella, Gonzalez, Moreno; Carvalho, Rodriguez; Canales, Fekir, Juanmi; Iglesias


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

H2H & Info
  • 6 din precedentele 7 dueluri directe au fost „GG”
  • Espanyol a marcat in ultimele 9 meciuri disputate pe teren propriu.
  • Betis a inscris in precedentele 8 deplasari oficiale.

Ponturi fotbal » Vin 22:00 Espanyol – Betis
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

ambele inscriu, cota 1.62 la Betano.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu