Ponturi fotbal » Atalanta – Cagliari: Vrei sa-ti petreci duminica pariand gratis pe o cota de 2.45? Afla cum!

Ponturi fotbal Atalanta - Cagliari

Ponturi fotbal » Duminica, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Atalanta – Cagliari, din cadrul rundei cu numarul 24 din Serie A.


Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți înregistrări din emisiunea Un Pont pe Zi, dar și pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Ponturi fotbal » Pariem pe evolutia gazdelor

Atalanta a fost una dintre formatiile din Serie A dintre cele mai active in aceasta perioada de mercato. Trupa din Bergamo i-a semnat pe Ruslan Malinovskyi si Valentin Mihaila, intarindu-si compartimentul ofensiv. De altfel, amintim ca „Dea” practica unul dintre cele mai ofensive jocuri – nu doar din Italia, ci din intreaga Europa! Gasperini si-a creionat in ultimii ani o echipa de top, alegandu-si jucatorii dupa un proces extrem de minutios. De aceea, ne asteptam ca inclusiv Mihaila sa dea randament mult mai mare decat la Parma, iar romanul nostru sa se dezvolte de la o zi la alta.

De asemenea, subliniem ca obiectivele trupei din Bergamo sunt extrem de clare: o clasare intre primele 4 si implicit accdenerea in grupele Ligii Campionilor. In acest sens, nu exista loc de menjamente, fiecare punct pus in joc fiind deosebit de important. Mai ales impotriva echipelor de mana secunda, cum este Cagliari. Aceasta din urma, cu Razvan Marin titular meci de meci, nu isi regaseste forma din ultimele sezoane si este extrem de aproape de zona retrogradarii. Astfel, conchidem ca nici una dintre cele doua combante nu are motive pentru a juca inchis. Ne asteptam la un joc de totul sau nimic, preponderent pe flancuri, in care reusitele isi vor face simtita prezenta.

Inainte de a va prezenta selectiile noastre, amintim ca, la gazde, Davide Zappacosta si Rafael Toloi si-au revenit complet dupa accidentari si pot juca in meciul de duminica, insa Aleksey Miranchuk este in continuare accidentat. De cealalta parte, Cagliari ii are accidentati pe eKevin Strootman, Sebastian Walukiewicz si Nahitan Nandez, in timp ce Keita Balde este in continuare la nationala. Bonus: Joao Pedro este suspendat!

Pariaza gratis pe o cota de 2.45

Tinand cont de toate aspectele mentionate anteriror, nu avem cum sa nu mizam pe un joc cu goluri. Pontul ales este “Valentin Mihaila & Peste 2.5 goluri”, compus cu ajutorul functiei „creeaza pariu”. Atentie! Nu uitati ca daca alegeti sa va deschideti acum un cont la aceasta casa de pariuri folosind acest link special – CLICK AICI!, puteti miza complet gratuit orice pariu va doriti din bonusul de 500 RON pe care il puteti primi!

Echipe probabile

Atalanta (3-4-3): Juan Musso; Rafael Toloi, Jose Luis Palomino, Merih Demiral; Joakim Maehle, Marten de Roon, Remo Freuler, Giuseppe Pezzella; Ruslan Malinovskyi, Valentin Mihaila, Luis Muriel;

Cagliari (4-4-2): Boris Radunovic; Andrea Carboni, Luca Ceppitelli, Edoardo Goldaniga, Matteo Lovato; Raoul Bellanova, Alberto Grassi, Dalbert, Razvan Marin; Gaston Pereiro, Leonardo Pavoletti.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube


H2H & Info
  • Atalanta, fara esec in ultimele 4 meciuri din Serie A;
  • Cagliari se afla pe pozitie retrogradabila (18), cu doar 17 puncte;
  • In tur, „Dea” s-a impus cu 2-1.

Ponturi fotbal » L 13:30, Atalanta – Cagliari
Valentin Mihaila inscrie & peste 2.5 goluri, cota 2.45 la 888Sport;


Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


100% bonus pana la 500 RON + 40 rotiri gratuite la 888Sport


Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu