Ponturi fotbal » Hertha – Bayern: Bavarezii au punctat de 5 ori in tur!

Ponturi fotbal » Duminica, incepand cu ora 18:30, se va disputa partida Hertha – Bayern, din cadrul etapei a 20-a din Bundesliga. Bayern este neinvinsa in ultimele 7 intalniri directe si nu a mai pierdut in deplasare cu Hertha din 2018. In tur, Bayern s-a impus cu 5-0 pe teren propriu.

Rezultate inconstante pentru Hertha de la venirea noului antrenor, turcul Tayfun Korkut, unul cu mare experienta in Bundesliga. Berlinezii tocmai au fost eliminati de rivala locala Union in optimile Cupei Germaniei, scor 2-3 pe teren propriu. In Bundesliga, Hertha vine dupa un 0-0 la Wolfsburg, teren unde totusi se castiga greu. Gazdele ajung la 22 de puncte, la fel ca Monchengladbach si se claseaza pe locul 13 in ierarhie. Acasa, Hertha are un bilant cu 4 victorii, doua egaluri si 3 infrangeri, la un golaveraj de 13-12.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Bayern a trecut rapid peste dezamagirea din meciul pierdut acasa cu Monchengladbach (1-2), calcand-o in picioare pe Koln (4-0), chiar pe arena acesteia. Bavarezii acumuleaza 46 de puncte si pastreaza un avans de 6 puncte in fruntea clasamentului, fata de rivala Dortmund. Elevii lui Julian Nagelsmann au si cel mai bun parcurs in deplasare, totalizand 22 de puncte, datorita celor 7 victorii, o remiza si o singura infrangere. De asemenea, Bayern are un golaveraj extern de invidiat, 31-10.

Bayern nu ar trebui sa aiba mari probleme in aceasta deplasare, iar noi am ales un pronostic ce poate fi plasat la Betano prin optiunea BetCombo, „X2 si 3-7 goluri”, la o cota de 1.50.

H2H & Info
  • Bayern este neinvinsa in ultimele 7 intalniri directe
  • Bayern nu a mai pierdut in deplasare cu Hertha din 2018
  • In tur, Bayern s-a impus cu 5-0 pe teren propriu

Echipe probabile

Hertha (4-1-4-1): Alexander Schwolow, Peter Pekarik, Niklas Stark, Dedryck Boyata, Maximilian Mittelstadt, Vladimir Darida, Myziane Maolida, Lucas Tousart, Santiago Ascacibar, Suat Serdar, Ishak Belfodil

Bayern (4-2-3-1): Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Corentin Tolisso, Marcel Sabitzer, Serge Gnabry, Thomas Muller, Leroy Sane, Robert Lewandowski

Ponturi fotbal » D 18:30 Hertha – Bayern
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
X2 si 3-7 goluri: Cota 1.50 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 0


Lasa un comentariu