Pariuri pe goluri (30 ianuarie): Sabin vine după 3 zile consecutive de profit! Vezi ponturile de duminică »

PARIURI PE GOLURI 28 martie

Pariuri pe goluri (30 ianuarie)! Sabin îți aduce zilnic cele mai bune 3 variante de pariat pe goluri. Joacă-le gratuit, cu 500 lei FreeBet de la Netbet!

Salutare pariori! Câștigătoare au fost și pariurile pe goluri de ieri, chiar dacă am primit și cota 1 la un meci. Este vorba de Aberdeen – St. Johnstone, amânat din cauza condițiilor meteo. ”Verzi” au fost selecțiile pe 1-3 goluri în repriza secundă a mciului Peterborough – Sheffield Utd, scor 0-2, după 0-0 la pauză și ”altele decât 1-2 goluri” marcate în Dortmund II – Osnabruck. Jocul din 3.Liga s-a încheiat nedecis, scor 2-2.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Pariuri pe goluri: Ai selecțiile de duminică!

Trei pariuri pe goluri vă propun și azi. Mizez identic – ambele marchează sau peste 2.5 goluri – în jocurile Meppen – Mannheim și St. Gillois – Anderlecht. Disputa din Belgia are o miză ridicată pentru ambele trupe. Gazdele vor să-și consolideze avansul din fruntea ierarhiei, în timp ce Anderlecht forțează un rezultat prin care să-și apere clasarea în play-off-ul pentru titlu. În tur, la Bruxelles, St.Gilloise s-a impus cu 3-1.

Pentru confruntarea Lens – Monaco din Cupa Franței, pariul este pe goluri marcate de ambele formații. Se înfruntă echipe de calibru apropiat, cu ținte asemănătoare fixate pentru stagiunea în curs. Acestea vizează un parcurs cât mai lung și mai consistent în cupă, întrecere în care se joacă pentru accederea în sferturi.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați de o cotă de 3.93. 

14:30 ST-GILLOISE – ANDERLECHT, AMEBELE MARCHEAZĂ SAU PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.50 (1-0)
15:00 MEPPEN – MANNHEIM, AMEBELE MARCHEAZĂ SAU PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.50 (1-1)
22:00 LENS – MONACO, AMBELE AMRCHEAZĂ – COTA 1.75 (2-4)

Atenție! Toți noii clienți NetBet pot paria gratis pe aceste selecții! La deschiderea unui nou cont la NetBet beneficiezi automat de un Pariu Fără Risc de 500 lei! Ia-l acum!

Aici, 500 lei Pariu Fără Risc!

Zilnic, pariuri de top, pe P1X2!

În afara acestor pariuri pe goluri, astăzi găsiți pe site-ul nostru analize și pronosticuri pentru cele mai atractive evenimente programate. Azi investim pe finala masculina de la Australian Open și scoatem profit din meciurile de fotbal programate. Cap de afiș, clasicul intern dintre Dinamo și FCSB, partidă ce va începe la ora 20:00.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu