Pariuri pe goluri (31 ianuarie): 9 din ultimele 10 variante propuse de Sabin au fost VERZI!

PARIURI PE GOLURI 28 martie

Pariuri pe goluri (31 ianuarie)! Sabin îți aduce zilnic cele mai bune 3 variante de pariat pe goluri. Joacă-le gratuit, cu 500 lei FreeBet de la Netbet!

Salutare, tuturor! Pariez din profit în startul săptămânii, grație bilanțului bun din ultimele zile. Mai exact, 9 din ultimele 10 pariuri pe goluri pe care vi le-am propus au fost câștigătoare, două dintre acestea chiar ieri. Au marcat ambele în Lens – Monaco, scor 2-4, dar și în Meppen – Mannheim, scor 1-1.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Pariuri pe goluri: Luni, două selecții!

Astăzi voi investi doar pe două evenimente. Cred că disputa dintre Portsmouth și Charlton poate livra goluri destul de multe, spectacol la care să contribuie ambele echipe.

În CFR – FC Botoșani, meciul care închide runda 23 internă, pontul este pe interval de 2-4 goluri. Clujenii vor să răzbune eșecul cu 0-1 de la Botoșani, unul din cele doar două contabilizate de CFR în acest sezon. Momentul o avantajează pe campioana en-titre. FC Botoșani nu va mai conta începând cu acest meci pe două piese de bază în angrenajul echipei, Racovițan și Ongenda, ambii transferați de la clubul din nordul Moldovei.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați de o cotă de 2.51. 

20:00 CFR – BOTOȘANI, 2 -4 GOLURI – COTA 1.62 (1-1)
21:45 PORTSMOUTH – CHARLTON, AMBELE MARCHEAZĂ SAU PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.55 (1-2)

Atenție! Toți noii clienți NetBet pot paria gratis pe aceste selecții! La deschiderea unui nou cont la NetBet beneficiezi automat de un Pariu Fără Risc de 500 lei! Ia-l acum!

Aici, 500 lei Pariu Fără Risc!

Zilnic, pariuri de top, pe P1X2!

În afara acestor pariuri pe goluri, astăzi găsiți pe site-ul nostru analize și pronosticuri pentru cele mai atractive evenimente programate. Pariem pe meciul de Cupa Franței dintre PSG și Nice, căutăm să scoatem maximum de profit, din nou, cu pariul zilei. Vezi si avancronica detaliată a meciului CFR – FC Botosani.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 0


Lasa un comentariu