Ponturi fotbal » Senegal – Egipt: Mane & Salah, frati la Liverpool, „dusmani” in finala! Cote 11.00 si 1.77!

senegal - egipt

Ponturi fotbal » Duminica, incepand cu ora 21:00, se va disputa partida dintre Senegal si Egipt din finala Cupei Africii. Meciul se va juca pe „Stade d’Olembe” din Yaounde.

Mizam pe un duel pus sub semnul echilibrului

Senegal n-a suferit nici macar un esec in actuala editie a Cupei Africii. Selectionata antrenata de Aliou Cisse a debutat cu victorie in fata lui Zimbabwe (1-0), apoi a remizat cu Guinea (0-0) si Malawi (0-0). In fazele eliminatorii, Senegal le-a eliminat pe Capul Verde (2-0), Guineea Ecuatoriala (3-1) si Burkina Faso (3-1). Sadio Mane este cel mai important jucator din tabara „leilor”, dupa ce fotbalistul lui Liverpool a izbutit sa inscrie 3 goluri si sa livreze alte doua pase decisive in aceasta editie a Cupei Africii.

De cealalta parte, Egipt a inregistrat o singura infrangere in actuala campanie, suferita chiar in prima etapa in duelul impotriva Nigeriei (0-1). Apoi, egiptenii au reusit sa se impuna in fata Guineei-Bissau (1-0) si Sudanului (1-0). In fazele eliminatorii, trupa antrenata de Carlos Queiroz a avut nevoie de fiecare data de prelungiri pentru a se impune, ba chiar de loviturile de departajare in doua dintre cele 3 partide. Astfel, Egipt le-a eliminat in drumul spre finala pe Coasta de Fildes, Maroc si Camerun. Mohamed Salah este cel mai bun marcator din echipa, cu doua reusite trecute in „cont” in actuala editie.

Fiind vorba de o partida care se va juca cu trofeul pe masa, ne asteptam la un duel echilibrat. Ambele formatii au demonstrat ca sunt puternice pe faza defensiva si pot fi necrutatoare pe contraatac. Ne asteptam la un duel sarac in numarul ocaziilor, in care Mane si Salah vor fi oamenii care pot face diferenta. Astfel, am decis sa pariem pe rezultat de egalitate la pauza meciului deoarece consideram ca cele doua selectionate se vor tatona in primul act si vor forta in cea de-a doua repriza. In plus, vom incerca si un pariu special pe goluri, care ii vizeaza pe cei mai importanti jucatori ai ambelor selectionate.

Echipe probabile:

Senegal (4-3-3): Mendy; Sarr, Koulibaly, Diallo, Ciss; Kouyate, Mendy, Gueye; Dieng, Diedhiou, Mane.

Egipt (4-3-3): Gabal; Fotouh, Wensh, Abdelmonem, Kamal; Soleya, Fathy, Elneny; Marmoush, Mohamed, Salah.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

H2H & Info
  • Senegal s-a impus in precedentele doua dueluri directe.
  • Egipt, fara victorie in fata Senegalului din anul 2006.
  • Ambele formatii au primit cate doua goluri in actuala editie a Cupei Africii.


100% bonus pana la 500 RON + 40 rotiri gratuite la 888Sport

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu