Pariuri pe goluri (11 februarie): Cota 2.10 la Sevilla – Elche! Vezi cum pariază Sabin »»

PARIURI PE GOLURI 28 martie

Pariuri pe goluri (11 februarie)! Sabin îți aduce zilnic cele mai bune variante de pariat pe goluri. Joacă-le gratuit, cu super BONUSUL de 1750 de lei oferit de agenția Mozzart, cel mai nou partener al site-ului Pariuri1x2.ro!

Salutare pariori! Pentru astăzi am pregătit doar două variante de pariere pe goluri. Totuși, puse pe același combo, selecțiile pot livra o cotă de aproape 3 ori și jumătate mai mare decât suma mizată.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Pariuri pe goluri (10 februarie): Două recomandări pe vineri

Iau în calcul pronosticul ambele marchează în Heracles – Utrecht, confruntare între două echipe în formă bună. De asemenea, miza disputei nu lipsește. Oaspeții luptă pentru menținerea în prima ligă, în timp ce Utrecht atacă accederea în play-off-ul Eredivisie pentru cupele europene.

Pentru Sevilla – Elche aleg un pariu în cota 2.10: gazdele să marcheze 2-3 goluri. Sevilla trebuie să intre foarte hotărâtă în meci, pentru a pune capăt seriei de 3 runde consecutive fără victorie. Elche poate evolua ceva mai relaxată, după rezultatele din ultima perioadă, echivalente cu desprinderea de zona roșie a clasamentului: 5 meciuri consecutive de campionat fără eșec!

Sevilla este la 6 puncte în spatele liderului din La Liga, Real Madrid

Sevilla este la 6 puncte în spatele liderului din La Liga, Real Madrid

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați de o cotă de 3.36. 

21:00 HERACLES – UTRECHT, AMBELE MARCHEAZĂ – COTA 1.60 (1-0)
22:00 SEVILLA – ELCHE, GAZELE MARCHEAZĂ 2-3 GOLURI – COTA 2.10 (2-0)

Plasez pariurile la Mozzart, agenție ce ne propune unul din cele mai mari bonusuri de pe piața din România: pana la 1750 de lei, bani pe care-i poți accesa la primele tale 3 depuneri! Click pe butonul de mai jos pentru a încasa bonusul!

Ia bonusul de 1750 lei!

Echipa P1X2, mereu la post!

Descoperă zilnic cele mai tari analize și pronosticuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro. Azi mergem la profit cu recomandările pentru PSG – Rennes, Leipzig – Koln, Porto – Sporting, un mare derby al Portugalie,dar și Rapid – Sepsi, primul meci al etapei cu numărul 26 din Liga 1.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu