Pariuri fotbal: Chindia – UTA » „Bătrâna Doamnă” are sete de revanșă »»

Pariuri fotbal: Chindia – UTA, va avea loc marți de la ora 15:00, duelul urmând a deschide runda 29 din Liga 1. Partida va fi arbitrată de bucureșteanul Marcel Bîrsan. În tur, târgoviștenii s-au impus în fieful „Bătrânei Doamne” cu scorul de 2-0.

Cele două formații sunt despărțite de opt lungimi înaintea acestei confruntări, Chindia Târgoviște fiind pe locul 12 cu 29 de puncte, iar UTA pe locul 8 cu 37 de puncte.

Duelul de pe „Ilie Oană” din Ploiești este unul care se va reedita și în play-out. În ciuda victorie pe care au obținut-o runda trecută pe teren propriu cu Academica, scor 2-0, „alb-roșii” au pierdut orice șansă de a mai prinde un loc la „masa bogaților”, distanța față de Farul, care ocupă ultimul loc de play-off fiind de șapte lungimi. Or în joc mai sunt puse șase puncte pe acest final de „regular”, ceea ce face imposibilă și din punct de vedere matematic misiunea „Bătrânei Doamne”. Chiar și așa, elevii lui Ionuț Badea nu vor veni în vizită pe „Ilie Oană”, obiectivul lor fiind de a scoate cât mai multe puncte din cele șase puse în joc în ultimele două etape ale acestei prime părți a campionatului, pentru a-și ușura misiunea în play-out și a nu avea emoții în privința retrogradării.

Prin succesul cu Academica de runda precedentă,  UTA a ajuns la șase meciuri consecutive fără eșec în Liga 1, seria cuprinzând două victorii și patru remize.

Urmareste live meciurile din Liga 1 pe Livescore Pariuri1x2.ro.

De partea cealaltă, Chindia vine după eșecul din Bănie cu Universitatea, scor 1-0. În urma acestui rezultat, echipa lui Emil Săndoi a rămas cu o singură victorie în ultimele șapte meciuri din Liga 1, seria cuprinzând două eșecuri dar și patru remize. După Mihai Neguț, care a ajuns în această iarnă la CFR Cluj, echipa pregătiă de Emil Săndoi l-a pierdut și pe Daniel Popa, care a ajuns la o înțelegere cu un club din Coreea de Sud, forța ofenisvă a echipei având mult de suferit după plecarea celor doi.

De notat ar fi că împreună, cele două formații au strâns numai puțin de 24 de remize în acest campionat. Alături de FC Botoșani și Rapid, UTA conduce într-un top al egalurilor, cu 13 în 28 de etape, Chindia fiind destul de aproape, la doar două remize distanță!

Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2.ro. În rubrica Video găsiți înregistrări din emisiunea Un Pont pe Zi, dar și pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Echipe probabile Chindia – UTA:
Chindia:
Moldovan – Butean, Pițian, Iacob, Roumpuolakou- Popadiuc,, M. Dulca, Passaglia, Atanase – Chunchukov, Sila
Antrenor: Emil Săndoi
UTA: Iacob – Shlyakov, Dima, Erico, Vukcevic – Vorobjovas – D. Miculescu, Ubbink, Isac, Otele – Ongaro
Antrenor: Ionuț Badea

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu