Pariuri pe goluri, 15 martie: Sabin a bifat trei cote 3+ câștigătoare în ultimele 4 zile! Vezi ponturile de azi »»

PARIURI PE GOLURI 28 martie

Pariuri pe goluri (15 martie)! Sabin îți aduce zilnic cele mai bune variante de pariat pe goluri. Joacă-le gratuit, cu super BONUSUL de 1750 de lei oferit de agenția Mozzart, cel mai nou partener al site-ului Pariuri1x2.ro!

ȘIIII ESTEEEEEEEEEEEE! Pariori, ieri am ieșit iarăși bine! Pentru a treia zi din ultimele patru, toate pronosticurile pe goluri pe care vi le-am propus, au fost CÂȘTIGĂTOARE!

Selecțiile de profit au vizat minimum două reușite ale Real-ului, la Mallorca, scor 3-0 în favoarea echipei lui Ancelotti, plus o variantă ”GG” la meciul FC Eindhoven – Den Haag, rezultat final 1-1. Am ”sărit” de cota 3 cu pontul simplu pe 1-4 goluri marcate în Moreirense – Sporting Lisabona, meci încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea oaspeților.

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!
Pariuri pe goluri (15 martie): Top pariuri de marți!

Azi mă opresc la doar două pariuri pe goluri, variante care însă, puse pe același bilet, pot livra o cotă finală de peste 3.

Mă aștept ca Wigan, poate cea mai bună trupă a stagiunii din League One, să marcheze de două sau mai multe ori în fief-ul ultimei clasate, Crewe. Gazdele au 68 de goluri încasate în 37 de etape, două chiar în disputa cu Wigan din turul stagiunii.

În derby-ul de UCL dintre Manchester United și Atletico Madrid, anticipez doze destul de bune de spectacol. A fost 1-1 în tur, iar cele două vor încerca să dea lovitura în cele 90 de minute regulamentare. Deloc exclus să asistăm chiar la reeditarea rezultatului de pe ”Wanda Metropolitano”, dar eu voi alege selecția teoretic mai simplă, ”ambele înscriu”.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați de o cotă de 3.02.

21:45 CREWE – WIGAN WIGAN PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.62 (0-2)
22:00 MAN.UNITED – ATLETICO MADRID AMBELE MARCHEAZĂ – COTA 1.87 (0-1)

Participă la etapa săptămânii din Super12! Plasează cele 12 predicții și poți fi marele câștigător al premiului de 10.000 lei cash, fără taxe, fără depunere și fără rulaj.

Joacă acum Super12!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 2


Lasa un comentariu