Pariuri fotbal » Lyon – Porto: Francezii, favoriti la calificarea in sferturile de finala!

Lyon - Porto

Olympique Lyon si FC Porto se intalnesc in faza 8-imilor de finala din UEFA Europa League. Meciul retur se va disputa joi, de la ora 22:00, pe Parc Olympique Lyonnais.

Lyon a lovit prima in aceasta dubla. Francezii s-au impus in Portugalia cu scorul de 1-0 si pornesc ca mari favoriti la calificarea in sferturile de finala din UEFA Europa League. Totusi, acestia vor fi nevoiti sa depaseasca forma de moment, in ceea ce priveste partidele jucate pe teren propriu. In ultimele doua meciuri disputate pe Parc Olympique Lyonnais, gazdele au suferit tot atate esecuri, 0-1 cu Lille si 2-4 cu Rennes.

In Europa League, Olympique a facut parte din grupa A, una pe care acestia au reusit sa o castige, cu cinci victorii si o remiza.

Aflata la polul opus, FC Porto este neinvinsa in ultimele zece deplasari, perioada in care a obtinut nu mai putin de noua victorii. Ultimul esec suferti de liderul din Portugalia, pe teren strain, a fost cel din grupa B a Ligii Campionilor, 0-2 la Liverpool.

Pana in 8-imile de finala ale Europa League, FC Porto a fost nevoita sa evolueze in faza 16-imilor de finala. Acolo, trupa lui Sergio Conceicao a reusit sa ii elimine pe cei de la Lazio, cu scorul de 4-3 la general, dupa 2-1 acasa si 2-2 la Roma.

In grupa B, din Liga Campionilor, Porto s-a clasat pe pozitia a 3-a, dupa Liverpool si Atletico Madrid, fiind la doar doua puncte in spatele ibericilor si la unul singur in fata celor de la AC Milan.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Cornere si cartonase

In partida tur s-au acordat doar trei cartonase, insa jocul a fost unul extrem de dur, cu multe intrari la limita. Ovidiu Hategan se va afla la centru in acest duel, un arbitru care, in actualul sezon de Champions League (sase meciuri), are o medie de 5.17 cartonase galbene acordate pe meci, avand si o eliminare. Se anunta un duel tensionat, unul in care oaspetii vor incerca sa atace constant, pentru a intoarce rezultatul din tur, atunci cand au avut opt lovituri de la coltul terenului.

H2H & info

  • In partida tur, Lyon s-a impus la Porto, cu scorul de 1-0;
  • Lyon ocupa pozitia a 10-a in Ligue 1 (41 puncte in 28 de etape), in timp ce FC Porto este prima clasata in Portugalia (70 puncte in 26 de etape);
  • Porto este neinvinsa in ultimele zece deplasari din toate competitiile, cu noua victorii si o remiza;
  • Ovidiu Hategan se va afla la centru in aceasta partida;

Echipe probabile

Lyon: Lopes – Gusto, Mendes, Lukeba, Palmieri – Caqueret, Aouar – Faivre, Paqueta, Ekambi – Dembele;
Absenti: Rayan Cherki, Sinaly Diomande (accidentati);

Porto: Costa – Mario, Cardoso, Mbemba, Sanusi – Vieira, Vitinha, Uribe, Galeno – Evanilson, Taremi;
Absenti: Wilson Manafa (accidentat), Otavio (suspendat);

Ponturi fotbal » Joi 22:00 Olympique Lyon – FC Porto
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro 
Peste 4,5 cartonase – Cota 1.44 la Betano
Porto peste 4,5 cornere – Cota 1.87 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu