Pariuri pe goluri, 20 martie: Juventus, PSV & Celta – Betis » Vezi ponturile lui Sabin!

PARIURI PE GOLURI 28 martie

Pariuri pe goluri (20 martie)! Sabin îți aduce zilnic cele mai bune variante de pariat pe goluri. Joacă-le gratuit, cu super BONUSUL de 1750 de lei oferit de agenția Mozzart, cel mai nou partener al site-ului Pariuri1x2.ro!

Pariuri pe goluri, 20 martie: Juventus, PSV & Celta – Betis

Salutare pariori! Vin cu selecția de trei pariuri pe goluri de duminică, un combo deschis de meciul Juventus – Salrnitana. ””Bătrâna doamnă” întâlnește adversarul ideal în fața căruia să obțină un rezultat de moral, după eliminarea din Liga Campionilor. Ultima în clasament, Salernitana are 63 de goluri încasate în 27 de etape, 32 din acestea în 13 meciuri afară. Eu voi paria două sau mai multe goluri încasate de echipa lui Drăgușin și pe Juventus Arena.

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

În Celta Vigo – Betis pariez pe varianta ambele marchează. Argumente pentru acest pariu, dar și pentru alte selecții din La Liga, găsiți AICI, în articolele dedicate de redacția Pariuri1x2 confruntărilor programate astăzi, în etapa a 29-a din Spania.

PSV este o altă mare favorită a zilei, mai ales că Sittard, adversara de azi a trupei din Eindhoven, vine doar de pe locul 15 al ierarhiei, primul peste linie. Este deja al 3-lea meci direct stagional, după cel din campionat, câștigat cu 4-1 de PSV, pe terenul Fortunei, plus duelul de cupă de la Eindhoven, revenit gazdelor cu scorul de 2-0.
La acest meci voi paria pe un interval de 3-6 goluri, așteptând mai ales din partea gazdelor o contribuție serioasă pe tabelă, pentru ”înverzirea” acestei variante de joc.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați de o cotă de 3.00.

16:00 JUVENTUS – SALERNITANA, JUVENTUS PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.35
17:15 CELTA VIGO – BETIS. AMBELE MARCHEAZĂ – COTA 1.58
17:45 PSV – SITTARD, 3 – 6 GOLURI – COTA 1.42

Plasez pariurile la Mozzart, agenție ce ne propune unul din cele mai mari bonusuri de pe piața din România: pana la 1750 de lei, bani pe care-i poți accesa la primele tale 3 depuneri! Click pe butonul de mai jos pentru a încasa bonusul!

Ia bonusul de 1750 lei!


Participă la etapa săptămânii din Super12! Plasează cele 12 predicții și poți fi marele câștigător al premiului de 10.000 lei cash, fără taxe, fără depunere și fără rulaj.

Joacă acum Super12!

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu