Ponturi pariuri, fotbal Anglia, 22.03.2022: Oldham – Sutton United. Mize diferite!

Primele divizii ale Angliei intră în două săptămâni de binemeritată pauză, dar în ligile inferioare se joacă în continuare la foc automat. Azi avem dueluri din etapa a 26-a din League Two, unul dintre cele mai ofertante jocuri, din punctul de vedere al pariorilor, opunându-le pe Oldham și Sutton United.

21:45 Olddam – Sutton United  1 – 3.40, x – 3.55, 2 – 2.08
Pariază la Unibet cu 300 lei Bonus + 150 de rotiri gratuite

Obiectele sunt clar trasate de ambele părți. Sutton nu traversează o perioadă prea bună de formă, însă prestațiile din prima parte a campionatului le permit oaspeților de astăzi să mai spere la play-off. Distanța nu e mare, o parte din cele 4 puncte putând fi recuperate cu un succes în restanța de marți seară.

N-ar fi un rezultatul surpriză, dar nici unul în trendul recent. Sutton nu este o expertă a deplasărilor – doar 20 puncte (5 victorii) în 18 partide – cu un ritm chiar în ușoară scădere. Un singur punct au cucerit galbenii în ultimele 4 meciuri afară, dueluri în care au încasat 6 goluri.

Oldham plătește tribut unui nou picaj greu de digerat de fanii formației. După un început de an excelent, cu 8 rezultate pozitive în 9 runde, Oldham a capotat complet în ultimele 4 etape, înșiruind eșecuri pe linie. Dacă minusurile de formă sunt evidente, despre calitățile echipei, seria pozitivă amintită ne transmite un alt mesaj: Penultima clasată în League Two are resurse pentru a forța evitarea retrogradării.

Oldham – Sutton United: Echipele probabile

Jucătorii celor două echipe nu au cum să ne transmită prea multe indicii, însă câteva aspecte pot fi menționate. La gazde revine după o suspendare Clarke, unul din stâlpii apărării. În atac, Keillor-Dunn, jucător cu 11 reușite stagionale.
Problemele de lot pot afecta însă evoluția oaspeților, Robert Milsom, Isaac Olaofe, Louis John, Harry Beautyman, Donovan Wilson și Alistair Smith fiind incerți pentru deplasarea la Oldham

Oldham Athletic:Rogers; Clarke, Sutton, Hart; Fage, Hunt, Whelan, Adams; Obadeyi, Keillor-Dunn, Hope
Sutton United: Bouzanis; Kizzi, Goodliffe, Rowe, Wyatt; Ajiboye, Lovatt, Eastmond, Boldewijn; Bugiel, Bennett


United pornește cu prima șansă, dar și Oldham are argumentele sale. Combinăm pariurile pentru meciul de pe ”Boundary Park”, pentru o cotă de 1.73 pe care se poate paria la Unibet.

21:45 Oldham – Sutton United, Peste 7.5 cornere în meci și Oldham marchează – Cota 1.73
Pariază la Unibet cu 300 lei Bonus + 150 de rotiri gratuite

Deschide cont: Ai 300 lei Bonus!

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu