Ponturi fotbal » Leicester – AS Roma: Cote de 1.47 si 1.75 pentru un duel deschis!

Ponturi fotbal » Leicester - AS Roma

Ponturi fotbal » Joi, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Leicester – AS Roma, mansa tur din cadrul semifinalelor Conference League.


Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. 


Ponturi fotbal » Mizam pe un joc deschis

In ciuda faptului ca nici una dintre cele doua formatia nu s-a axat pe cea de-a treia competitie continentala, intamplarea (sau nu), a facut ca cele doua sa ajunga pana in „careul de asi”. Leicester s-a calificat dupa ce a trecut in sferturi de PSV Eindhoven, in timp ce AS Roma a depasit-o in turul precedent pe Bodo/Glimt. Din acest moment, nu incape indoiala faptul ca acestea nu vor da tot ceea ce le sta in putinta pentru a-si trece in visterie un trofeu european. La urma urmei, un astfel de succes ar reprezenta o veritabila gura de oxigen pentru fani, dupa ce deopotriva Leicester si AS Roma trec prin sezoane modeste in campionat. De aceea, ne asteptam ca ambele combatante sa evolueze cu cei mai multi dintre majoritatea titularilor.

In ceea ce priveste jucatorii disponibili, singurii absenti ai britanicilor sunt Ryan Bertrand si Wilfred Ndidi, in timp ce Boubakary Soumare, Danny Ward si Jonny Evans sunt incerti. De cealalta parte, Jose Mourinho are doar motive de fericire. AS Roma nu are niciun absent! Da, nici macar Leonardo Spinazzolo! Accidentat inca de la Euro 2020, acesta este refacut si va aparea cel putin pe banca de rezerve. Pe langa el, Bryan Cristante si Nicolo Zaniolo sunt incerti.

Asa cum am mentionat, ne asteptam ca cele doua formatii sa dea totul pentru victorie. Un potential rezultat pozitiv in tur ar facilita drumul spre obtinerea biletelor catre finala. Noi alegem sa mizam pe un joc deschis, in care fazele de poarta isi vor face simtita prezenta. Tinem cont de stilul preponderent ofensiv pe care trupele il practica.

Echipe probabile

Leicester City (3-4-2-1): Kasper Schmeichel, Wesley Fofana, Jonny Evans, Caglar Soyuncu, Ricardo Pereira, Youri Tielemans, Kiernan Dewsbury-Hall, Timothy Castagne, James Maddison, Harvey Barnes, Jamie Vardy;

AS Roma (3-4-2-1): Rui Patricio, Gianluca Mancini, Chris Smalling, Roger Ibanez, Ainsley Maitland-Niles, Jordan Veretout, Lorenzo Pellegrini, Matias Vina, Sergio Oliveira, Henrikh Mkhitaryan, Tammy Abraham.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube


H2H & Info
  • Leicester vine dupa doua remize in Premier leauge (0-0 cu Aston Villa si 1-1 cu Everton);
  • AS Roma, esec rusinos in derby-ul din ultima runda din Serie A (1-3 cu Inter);
  • Formatia care se va califica in finala va infrunta castigatoarea dublei Feyenoord – Marseille.

Ponturi fotbal » J 22:00, Leicester – AS Roma
Peste 8.5 cornere, cota 1.47 la Betano.
Ambele inscriu, cota 1.75 la Betano.


Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu