Pariuri fotbal: Chindia – Rapid » Pe „Ilie Oană” pariem la cote de 1.70 și 2.12 »»

Pariuri fotbal: Chindia – Rapid, va avea loc vineri de la ora 20:30, duelul urmând a conta pentru runda a VII-a a play-out-ului Ligii 1.

Chindia – Rapid
Cote Betano: 3.10 2.87 2.62

Cele două fomații au obiective diametral opuse pe acest final de play-out. Giuleștenii țintesc primul loc, care să le asigure avantajul disputării barajului cu locul 2 pe teren propriu, învingătoarea urmând a juca cu locul 3 din play-off pentru un loc în Conference League, în timp ce târgoviștenii spră într-o minune în încercarea de a evita barajul și de a se clasa pe un loc care să le permită prezența la startul ediției viitoare a Ligii 1 fără a mai trece prin emoțiile barajului.

Cu victorii pe linie de când au fost preluați de Adiran Mutu, seria ajungând la șapte meciuri câștigate, șase dintre acestea fiind fără gol primit, „alb-vișinii” vin de pe primul loc cu 38 de puncte pe „Ilie Oană” din Ploiești și cu obiectivul declarat de a-și securiza poziția de lider, având la startul rundei un avans de trei lungimi față de locul 2 pe care se află FC Botoșani și de cinci puncte față de Sepsi OSK, aflată pe locul 3.

Urmareste live meciurile din Liga 1 pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Trupa lui Emil Săndoi nu trece prin cea mai bună perioadă, șansele de a-și depăși condiția pe acest final de play-out fiind foarte mici, diferența față de „U” Craiova 1948 și CS Mioveni, formații aflate pe ultimele două locuri care asigură prezența fără baraj și în sezonul viitor al Ligii 1, fiind de șase lungimi. Cu 22 de puncte, târgoviștenii se află pe locul 7, având un singur succes în acest play-out, seria cuprinzând patru înfrângeri și o remiză.

Moraul în vestiarul lui Săpunaru & co este la cote înalte, jocul echipei lui Adrian Mutu fiind de-a dreptul încântător, „Briliantul” reușind să-și pună amprenta asupra unei formații care este îndreptățită să spere la Conference League. Având în vedere situația din clasament, Chindia va fi obligată să iasă la atac, de acest lucru urmând a profita mai mult ca sigur gruparea bucureșteană care și la acest meci va fi împinsă de la spate de suporterii din Giulești, aceștia anunțând că vor lua cu asalt „Ilie Oană”.

În „regular”, Rapidul s-a impus pe teren propriu cu 1-0, în returul de la Ploiești rezultând un spectaculos 2-2.

Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2.ro. În rubrica Video găsiți înregistrări din emisiunea Un Pont pe Zi, dar și pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Echipe probabile Chindia – Rapid:
Chindia: Căbuz – Butean, P. Iacob, A. Pițian, C. Dinu –  Popadiuc, M. Dulca, Passaglia, Atanase – Sila, D. Florea
Antrenor: Emil Săndoi
Rapid: H. Moldovan – Goge, Cr. Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Kait, Al. Albu – Carnat, Al. Ioniță II, R. Ilie –  Ad. Bălan
Antrenor: Adrian Mutu

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu