Pariurile lui Sabin, 5 mai: Ponturi Europa & Conference League » 3 selecții!

PARIURILE LUI SABIN 10 aprilie

Pariurile lui Sabin, 5 mai! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste          recomandări, din bonusul oferit de agenția 888sport tuturor noilor clienți: 100% Bonus pana la 500 lei + 40 de rotiri gratuite

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Salve, pariori! Am livrat 100% ponturi corecte pe semifinalele retur Liga Campionilor, aici incluzând GG-ul oferit ieri pentru nebunia de meci Real – Manchester City. Tot ieri v-am propus un ”gazdele marchează 2+” în Midtjylland – Vejle, semifinală retur de Cupa Danemarcei câștigată de gazde cu 3-1, pentru 4-1 scor general.

Pariurile lui Sabin, 5 mai: Ponturi Europa & Conference League

Azi fac pariurile exclusiv pe dueluri din semifinalele Europa League și Conference League. Rangers s-a focusat mai mult decât adversara RB Leipzig pe Europa League, însă plusul de valoare cred eu că este în tabăra formației din Bundesliga. Pornind de la această premisă, iau un calcul un rezultat pozitiv obșinut de Leipzig și în returul cu Rangers. În prima manșă, nemții s-au impus cu 1-0.

Aceeași logică o folosesc și pentru Marseille – Feyenoord. În tur a câștigat trupa din Rotterdam, scor 3-2, dar pe ”Velodrome” OM are în opinia mea prima șansă. Mizez pe minim o repriză câștigată de francezi.

Rămân în Conference League și pariez 1x și 1-4 goluri marcate în Roma – Leicester. Va fi un meci echilibrat, ca și cel de acum o săptămână. Totuși, prin lot și mai ales conducere tehnică, trupa de pe ”Olimpico” cred eu că-și surclasează adversara la un capitol foarte important: experiența superioară la acest nivel.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenție 888sport de cota 3.42.

22:00 RANGERS – LEIPZIG, X2 ȘI 1-4 GOLURI – COTA 1.52 (3-1)
22:00 MARSEILLE – FEYENOORD, 
GAZDELE CÂȘTIGĂ O REPRIZĂ – COTA 1.50 (0-0)
22:00 AS ROMA – LEICESTER, 1X ȘI 1-4 GOLURI – COTA 1.50 (1-0)

Pariez pe aceste selecții la 888sport. Deschide acum un cont și ia bonusul oferit de agenție tuturor noilor clienți : 100% Bonus pana la 500 lei + 40 de rotiri gratuite!

Deschide cont!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 0


Lasa un comentariu