Pariurile lui Sabin, 6 mai: De 3 ori miza cu selecțiile de azi!

PARIURILE LUI SABIN 10 aprilie

Pariurile lui Sabin, 6 mai! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste          recomandări, din bonusul oferit de agenția 888sport tuturor noilor clienți: 100% Bonus pana la 500 lei + 40 de rotiri gratuite

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!
Pariurile lui Sabin, 6 mai: De 3 ori miza cu selecțiile zilei!

Salve, pariori! Am pregătit și pentru astăzi o selecție de 3 evenimente, care pot livra, puse pe același bilet, o cotă de 3+.

Mizez pe un succes la pas al lui Lecce. Liderul din Serie B are nevoie de o victorie în ultima etapă, pentru a-și asigura promovarea directă. Adversarul este unul super abordabil, Pordenone, ultima clasată, formație retrogradată în urmă cu etape bune.

În Sundewrland – Sheffield Wed, semifinală tur din barajul de promovare în Championship, pariul este pe goluri: sub 3 asiatic. Dacă se marchează 0-2 goluri, pontul este câștigător. Dacă vor fi 3 modificări ale scorului, pontul primește cota 1.

În Levante – Sociedad pariez combinat: minim un gol în meci și cel puțin 8 cornere. Partida are miză mare pentru ambele formații. Sociedad încă mai speră să prindă, pe ultima sută de metri, un loc de Liga Campionilor. La polul opus, Levante are de recuperat 6 puncte, distanța care o separă de primul poziție peste linia retrogradării.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenție 888sport de cota 3.05

21:30 LECCE – PORDENONE, 1 CU HANDICAP (-1) – COTA 1.60 (1-0)
21:45 SUNDERLAND – SHEFFIELD WED., SUB 3 GOLURI ASIATIC – COTA 1.35 (1-0)
22:00 LEVANTE – SOCIEDAD, PESTE 0.5 GOLURI ȘI PESTE 7.5 CORNERE – COTA 1.50 (2-1/13 cornere)

Pariez pe aceste selecții la 888sport. Deschide acum un cont și ia bonusul oferit de agenție tuturor noilor clienți : 100% Bonus pana la 500 lei + 40 de rotiri gratuite!

Deschide cont!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu