Pariuri fotbal: „U” Cluj – FC Hermannstadt » Derby pentru promovarea directă în Liga 1 »»

Pariuri fotbal: „U” Cluj – FC Hermannstadt , va avea loc astăzi de la ora 19:30, partida contând pentru penultima etapă a Ligii a 2-a.

Urmareste live meciurile din Liga 1 pe Livescore Pariuri1x2.ro.
„U” Cluj – FC Hermannstadt
Cote Betano: 2.27 3.30 3.05

Cele două formații sunt la egalitate de puncte, ambele contabilizând câte 57 de puncte după primele opt runde ale play-off-ului Ligii secunde, sibienii fiind pe locul2 datorită golaverajului superior,

Pentru „Șepcile Roșii”, lucrurile sunt cât se pot de simple. Cu o victorie pe „Cluj Arena” în fața propriilor fani vor fi matematic promovați în prima ligă, obiectiv pe care ieri l-a îndeplinit și Petrolul.

Misiunea formației luui Erik Lincar nu va fi însă deloc ușoară, trupa lui Marius Măldărășanu fiind singura formație din Liga a 2-a neînvinsă în deplasare în acest sezon!

În „regular” a fost 2-0 pentru ”U” Cluj pe terenul lui Hermannstadt, iar în play-off, tot cu sibieni ca gazde, a rezultat remiză albă.

Cu o victorie pe „Cluj Arena”, echipa lui Erik Lincar este matematic în Liga 1, chiar dacă în ultima rundă ar pierde. În schimb, dacă înving la Cluj, sibienii nu-și asigură promovarea, deznodământul în acest caz fiind amânat pentru ultima etapă, cum este și cazul în care acest duel se va termina nedecis.

Și asta pentru că în eventualitatea unei egalități la final de „top 6” între cele două, „U” Cluj ar fi avantajată de primul criteriu de departajare, numărul de puncte avute la finalul sezonului regular. Echipa lui Erik Lincar a terminat prima parte a campionatului cu 42 de puncte, pe locul 2,  cu un punct peste trupa lui Măldărășanu, care a fost pe locul 3.

În ultima rundă, „Șepcile Roșii” se vor deplasa la Chiajna în timp ce Hermannstadt va primi pe teren propriu vizita celor de la CSA Steaua.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile „U” Cluj – FC Hermannstadt:
„U” Cluj: Gorcea – Romeo, Fl. Ilie, Ispas, Pîrvulescu – Hofman, Balgiu, Romario Pires, Ely Fernandes – Haită – Val. Alexandru
Antrenor: Erik Lincar
FC Hermnnstadt: Iliev – Pantea, Bejan, Stoica, Opruț – Alhassan, Seto Mino, Biceanu – Balaure, Hora, Popescu
Antrenor: Marius Măldărășanu

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu