Pariurile lui Sabin, 11 mai: Miza x3 cu ponturi din Premier League!

PARIURILE LUI SABIN 10 aprilie

Pariurile lui Sabin, 11 mai! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul oferit de agenția 888sport tuturor noilor clienți: 100% Bonus pana la 500 lei + 40 de rotiri gratuite

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!
Pariurile lui Sabin, 11 mai: Cota 3 din Premier League

Salutare, tuturor! Ieri am bifat alte două ponturi câștigătoare, chiar două și jumătate dacă ne gândim că la Aston Villa – Liverpool nu a ieșit pariul pe cornere, dar a fost câștigător cel pe goluri. Azi mizez doar pe jocuri din Premier League, pronsoticuri capabile să livreze o cotă de fix 3.

În Leicester – Norwich cred că vom vedea goluri destul de multe. ”Vulpile” vor să termine bine stagiunea, măcar în ochii fanilor, dacă nu și în clasament. Norwich a retrogradat, însă mai sunt destui jucători ce vor să iasă în evidență, pentru a prinde un contract de Premier League.

O altă retrogradată este Watford, care primește vizita lui Everton. La rândul lor, ”caramelele” au emoții în ceea ce privește menținerea în Premier, care por fi totuși risipite cu un succes în acest duel. Pontul meu pentru Watford – Everton este x2, cu gol marcat de băieții lui Lampard.

Ajung și la Wolves – Manchester City, partidă în care ”cetățenii” caută să bifeze succesul ce-i poate duce din nou la 3 puncte distanță de Liverpool, în fruntea clasamentului. Cred că își vor atinge ținta, însă după un meci în care Mahrez & co. vor munci pe brânci. Pronostichez o victorie în handicap a lui City la cornere, cu gol marcat de liderul din Anglia.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenție 888sport de cota 3.00.

21:45 LEICESTER – NORWICH, GOL ÎN AMBELE REPRIZE – COTA 1.50 (0-0/3-0)
21:45 WATFORD – EVERTON, X2 ȘI EVERTON MARCHEAZĂ – COTA 1.32 (0-0)
22:15 WOLVES – MAN. CITY, MAN. CITY HANDICAP -2 CORNERE ȘI MAN. CITY MARCHEAZĂ – COTA 1.52 (1-5/ 6-2 cornere)

Pariez pe aceste selecții la 888sport. Deschide acum un cont și ia bonusul oferit de agenție tuturor noilor clienți : 100% Bonus pana la 500 lei + 40 de rotiri gratuite!

Deschide cont!

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu