Ponturi fotbal: Real Madrid – Betis: „Galacticii” disputa ultimul duel inaintea finalei Champions League

real madrid - betis

Real Madrid – Betis se va disputa vineri, 20 mai, incepand cu ora 22:00 in runda a 38-a din La Liga. Partida se va juca pe „Santiago Bernabeu” din Madrid.

Real Madrid a castigat trofeul din La Liga cu 5 etape inainte de incheierea sezonului, iar Carlo Ancelotti a putut utiliza jucatorii prin rotatie. In acest moment, „galacticii” sunt nevoiti sa se concentreze pe finala UEFA Champions League, pe care o va disputa impotriva lui Liverpool sambata seara. Totusi, se preconizeaza ca antrenorul italian va folosi „artileria grea” in aceasta partida, ceea ce ne face sa credem ca vom avea parte de un duel spectaculos. David Alaba a revenit la antrenamente si poate evolua in meciul cu Betis, dar prezenta in finala UCL ramane pusa sub semnul intrebarii. Courtois, Vinicius Junior si Benzema au fost menajati in partida cu Cadiz, dar presa spaniola afirma ca vor reveni in duelul de vineri. Eden Hazard, Marcelo, Gareth Bale si Isco sunt jucatorii indisponibili pentru ultima etapa din La Liga.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De cealalta parte, Betis a ratat sansa de a se califica in grupele Champions League in sezonul urmator, dar va evolua in grupele Europa League. Trupa antrenata de Manuel Pellegrini a cucerit Cupa Regelui in actuala stagiune, unde a invins-o pe Valencia in ultimul act. Unicul obiectiv al oaspetilor poate fi mentinerea pe pozitia a 5-a in clasament, astfel, au nevoie de o remiza in duelul din ultima runda. Claudio Bravo, Victor Camarasa si Martin Montoya raman indisponibili pentru partida de vineri seara din cauza accidentarilor. Hector Bellerin isi poate face ultima aparitie in tricoul „verzilor” deoarece ar urma sa revina la Arsenal la finalul actualei stagiuni.

Consideram ca Real Madrid va incerca sa obtina toate cele 3 puncte in duelul de vineri seara. „Galacticii” au spulberat-o pe Levante (6-0) in ultimul meci disputat pe „Santiago Bernabeu” si par decisi sa-si alarmeze adversarii din finala UCL. De cealalta parte, Betis a inregistrat un singur esec in precedentele 14 deplasari si a excelat pe faza ofensiva in actuala stagiune. Mizam pe o partida spectaculoasa in care ambele formatii vor reusi sa inscrie, selectie argumentata de forta ofensiva a celor doua echipe. Asadar, pariem pe „GG”, pont in cota 1.50 pe Betano.

H2H & Info

  • Real Madrid a marcat de 80 ori in actuala stagiune din La Liga.
  • Betis a suferit un singur esec in precedentele 14 deplasari.
  • Real Madrid a inscris de 13 ori in ultimele 3 partide disputate pe „Santiago Bernabeu”.
Echipe probabile

Real Marid: Courtois; Carvajal, Nacho, Alaba, Mendy; Kroos, Camavinga, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinicius

Betis: Silva; Bellerin, Pezzella, Gonzalez, Moreno; Rodriguez, Carvalho; Canales, Fekir, Juanmi; Iglesias

Ponturi fotbal » V 22:00 Real Madrid – Betis
ambele inscriu: Cota 1.50 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu