Pariuri fotbal: „Câinii” tremură pentru locul în Liga 1» Cota 3.05 pentru ca Dinamo să evite retrogradarea »»

Pariuri fotbal: Duminică, 29 mai, este ziua în care Torje & co ar putea intra definitiv în istoria neagră a „alb-roșilor”. Și asta pentru că după 74 de ani de prezență neîntreruptă pe prima scenă fotbalistică a țării, Dinamo este la doar 90 de minute de a părăsi prima Ligă.

După ce week-end-ul trecut au cedat cu 2-0 (1-0) manșa tur pe „Cluj Arena” cu „U” Cluj, „câinii” au de recuperat un handicap de două goluri pentru a împinge barajul de menținere/promovare în Liga 1 în prelungiri. Asta dacă nu cumva ecuația meciului va fi rezolvată în timp regulamentar, fie de „alb-roșii”, fie de ardeleni.

 

3.05 este la Betano cota pentru ca Dinamo să evite retrogradarea!

Aparent, având în vedere rezultatul consemant în tur, „Șepcile Roșii” impunându-se grație reușitelor lui Martin Remacle (min.14) şi Alexandru Boiciuc (min.83), golul moldoveanului venind într-un moment în care clujenii erau în inferioritate numerică după eliminarea pentru două cartonașe galbene a lui Ely Fernandes (min. 38 și 72), am fi tentați să spunem că misiunea „câinilor” se anunță a fi dificilă, dacă nu chiar infernală. Cine nu a văzut meciul tur ar putea cădea în această capcană, însă ostilitățile în teren au fost cu totul altele.

Urmareste live Liga 1 pe Livescore Pariuri1x2.ro.

A fost genul de meci în care dinamoviștilor nu le-a ieșit absolut nimic în fața unui adversar care nu a impresionat deloc. Practic, și dacă s-ar fi jucat două zile, probabil că rezultatul ar fi fost același. După o primă repriză sub semnul echilibrului, în care ardelenii au intrat la cabine cu avantaj după o gafă impardonabilă la acest nivel al goalkeeeprului dinamovist Eșanu, Dinamo a dominat copios actul secund, sufocându-și efectiv adversarul, doar ghinionul făcând ca trupa din „Șoseaua Ștefan cel Mare” să nu puncteze pe tabela de marcaj. Dinamo a avut două bare, prin Cosmin Matei (min.47) şi Christian Irobiso (min.80) și a irosit şi ocazii bune prin Baltahzar Pierret (min.29), Gabriel Torje (min.45+3) şi Vlăduţ Morar (min.76), jocul prestat în special în actul secund dându-i speranțe lui Uhrin jr. că elevii săi pot întoarce rezultatul pe teren propriu într-un meci care se va juca cu „casa închisă”.

Acesta este și motivul pentru care suntem tentați să credem că soarta acestui baraj nu a fost decisă. Rămâne însă să vedem dacă, duminică, „câinii” se vor ridica la nivelul așteptărilor și vor reuși să se salveze în 90 de minute, 120 de minute sau chiar la penalty-uri de la retrogradare și nu vor păta istoria acestui club.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Vezi toate cotele pentru returul dintre Dinamo și U. Cluj. Deschide cont la Betano și pariază pe decisivul de la baraj dintr-un bonus de 500 lei!

 

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 0


Lasa un comentariu