Pariurile lui Sabin, 27 mai: Cota 2.20 la Univ. Craiova – FC Botoșani!

PARIURILE LUI SABIN 10 aprilie

Pariurile lui Sabin, 27  mai! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul oferit de agenția 888sport tuturor noilor clienți: 100% Bonus pana la 500 lei + 40 de rotiri gratuite

Salut, pariori! Nu a fost chiar rău nici ieri, cu ponturi câștigătoare pentru meciurile lui Rosenborg – Haugesund și Odense – Mitdjylland. Azi pariez pe fotbal din Liga 1 & tenis de la Roland Garros.

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!
Pariurile lui Sabin, 27 mai: Cota 2.20 la Univ. Craiova – FC Botoșani!

1.37 au cotă cel puțin 32 de game-uri înregistrate în Norrie – Khachanov, din punctul meu de vedere unul dintre cele mai echilibrate meciuri programate astăzi, pe tabloul masculin de la RG.

Și mai tare – 2.20- e cota pe două sau mai multe reușite ale Craiovei, în decisivul pentru Conference League cu FC Botoșani. Presiunea este pe gazde, obligate să salveze stagiunea cu accederea în a treia competiție continentală, dar și valoarea este de partea oltenilor. În plus, la FC Botoșani situația din vestiar s-a complicat, după acest meci, în afară unor jucători importanți care vor părăsi clubul, transferuri și plecări deja cunoscute, existând și zvonuri legate de despărțirea finanțatorului Iftime, de antrenorul Marius Croitoru.
Și în condiții normale, două goluri ale Craiovei, în Bănie, contra Botoșaniului, ar reprezenta un pronostic de luat în calcul. Acum, însă, argumentele par a susține ceva mai mult varianta.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenție 888sport de cota 3.00.

17:00 NORRIE – KHACHANOV, PESTE 31.5 GAME-URI – COTA 1.37 (42)
20:30 UNIV. CRAIOVA – FC BOTOȘANI, UNIV. CRAIOVA PESTE 1.5 GOLURI – COTA 2.20 (2-0)

Pariez pe aceste selecții la 888sport. Deschide acum un cont și ia bonusul oferit de agenție tuturor noilor clienți : 100% Bonus pana la 500 lei + 40 de rotiri gratuite!

Deschide cont!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 2


Lasa un comentariu