Ponturi fotbal » Tara Galilor – Ucraina: Lupta pentru Cupa Mondiala se da la Cardiff! Selectii speciale in cote de 1.45 si 2.00!

Ponturi Fotbal - Tara Galilor - Ucraina

Ponturi fotbal » Duminica, incepand cu ora 19:00, se va disputa partida Tara Galilor – Ucraina, finala a barajului pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2022.


Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. 


Ponturi fotbal » Mizam pe selectii speciale

Dupa multiple amanari cauzate de razboiul pornit de Rusia impotriva Ucrainei, Europa isi va trimite ultima reprezentanta la Cupa Mondiala din Qatar. Tara Galilor si tara noastra vecina se vor intalni la Cardiff intr-un meci de „totul sau nimic”.

Bale & co. s-au calificat in aceasta faza a barajului dupa ce au depasit-o in luna martie pe Austria cu 2-1, in timp ce Ucraina a obtinut o victorie identica impotriva Scotiei, insa in urma cu o saptamana. Ascendentul moral este de partea ucrainienilor, care pe langa „aripili” deschide de succesul din Scotia vor juca si pentru mesajul social pe care doresc sa il transmita.

In ceea ce priveste jucatorii disponibili, gazdele vor putea sa il foloseasca din nou Joe Morrell, revenit dupa suspendarea ispasita in weekend. Astfel, este putin probabil ca Ryan Giggs sa opereze schimbari importante. De cealalta parte, nici Ucraina nu are indisponibilitati. Astfel, este mai mult decat posibil sa vedem de partea acestora exact echipa care a depasit-o pe Scotia acum cateva zile.

Totusi, in perspectiva intocmirii celor mai bune pronosticuri, vom alege sa tinem cont de importanta acestui duel. In mod logic, intr-un astfel de context orgoliile si tensiunile existente vor fi prezente la nivel maxim. Astfel, din punctul nostru de vedere, selectiile pe cartonase si faulturi sunt obligatorii de jucat.

Echipe probabile

Tara Galilor (3-4-3): Danny Ward; Rhys Norrington-Davies, Joe Rodon, Ethan Ampadu; Connor Roberts, Neco Williams, Joe Allen, Aaron Ramsey; Daniel James, Harry Wilson, Gareth Bale

Ucraina (4-3-3): Heorhii Bushchan; Vitalii Mykolenko, Illia Zabarnyi, Mykola Matvienko, Oleksandr Karavaev; Taras Stepanenko, Ruslan Malinovskyi, Oleksandr Zinchenko; Viktor Tsygankov, Andriy Yarmolenko, Roman Yaremchuk.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube


H2H & Info
  • Tara Galilor nu a castigat niciodata impotriva Ucrainei;
  • In meciurile directe s-au inregistrat doua remize si o victorie a Ucrainei;
  • Ucraina nu s-a mai calificat la Cupa Mondiala din 2006.

Ponturi fotbal » D 19:00, Tara Galilor – Ucraina
Peste 3.5 cartonase, cota 1.45 la Betano;
Peste 24.5 faulturi, cota 2.00 la Betano;


Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu