Pariurile lui Sabin, 11 iunie: Trei din trei câștigătoare ieri! Ponturile de azi sunt aici: Cota 1.75 în Anglia – Italia »»

PARIURILE LUI SABIN 10 aprilie

Pariurile lui Sabin, 11 iunie! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Deschide-ți un cont și, la prima ta depunere, optează pentru bonusul de sport. Vei primi un bonus egal cu prima ta depunere, până la 500 de lei, pe care îl vei putea folosi la pariurile sportive.

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Și a fost bine, ca să nu fie rău 🙂 ! Toate cele ponturile propuse ieri au fost ”verzi”, pentru o cotă finală ce a livrat un profit de 3,2 ori mai mare decât miza.

Am investit pe 1-3 goluri înscrise în Azerbaijan – Slovacia, scor 0-1, în timp ce la disputa Albania – Israel am mers pe varianta GG sau 3+. Deți au fost conduși cu 1-0 la pauză, oaspeții s-au impus în final cu scorul de 2-1.
Pentru Austria – Franța pronosticul a fost x2 și gazdele 1-3 goluri. Meciul s-a încheiat nedecis, scor 1-1. Mbappe și compania rămânând astfel fără succes în primele 3 meciuri ale campaniei din Liga Națiunilor.

Pariurile lui Sabin, 11 iunie

În prim-planul selecției de astăzi este duelul Anglia – Italia. Superioară valoric și mai închegată decât naționala adversă, naționala gazdă va fi motivată suplimentar și de dorința de revanșă, după eșecul din finala Euro 2020.
Pariez și pe confruntarea dintre Olanda și Polonia, una care nu vine în cel mai bun moment pentru Lewandowski & co. Acum 3 zile, în precedentul meci din grupă, polonezii au fost demolați în Belgia, scor 1-6.
Pentru Ucraina – Armenia pariul este unul simplu, 1  solist. ”Galben-albaștrii” au ratat Mondialul, dar au debutat bine în Liga Națiunilor, cu succesul repurtat contra Irlandei, la Dublin.

Mai mult pronosticuri pentru astăzi, găsiți în cel mai recent episod din FACI PARIU!

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenție Betano de cota 3.21

16:00 UCRAINA – ARMENIA, 1 – COTA 1.25 (3-0)
21:45 OLANDA – POLONIA, 1X & PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.47 (2-2)
21:45 ANGLIA – ITALIA, 1X ȘI 2-5 GOLURI – COTA 1.75 (0-0)

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu