Ponturi fotbal: Girona – Tenerife: Cele doua formatii se lupta pentru promovarea in La Liga

girona - tenerife

Girona – Tenerife se va disputa sambata, 11 iunie, incepand cu ora 22:00 in meciul tur al play-off-ului de promovare in La Liga. Partida se va juca pe „Estadio Municipal de Montilivi” din Girona.

Girona a incheiat pe pozitia a 6-a in clasamentul sezonului regulat din La Liga 2. Gazdele au inregistrat 68 de puncte in cele 42 de etape si au beneficiat de rezultatele favorabile in duelurile directe disputate impotriva lui Real Oviedo. Evidentiem faptul ca Girona a avut o medie de un gol primit pe meci in actuala stagiune, semn ca defensiva este vulnerabila si intampina carente. Trupa antrenata de Michel a invins-o pe Eibar in play-off-ul de promovare, desi a fost infranta pe teren propriu (0-1). In mansa retur, oaspetii au inceput meciul agresiv si au marcat prin Borja Garcia in primul minut, apoi au rezolvat soarta calificarii gratie golului inscris de Christian Stuani in primul minut al prelungirilor. Aleix Garcia este unica incertitudine din echipa lui Michel, dupa ce ibericul a suferit o accidentare in returul cu Eibar.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.
De cealalta parte, Tenerife a pierdut ultimele 3 etape din La Liga dar a reusit sa se califice in play-off gratie evolutiilor bune din intregul sezon. Oaspetii au inregistrat 69 de puncte dupa 42 de etape, iar experimentatul Elady a fost golgheterul echipei. Ajunsa in play-off, Tenerife a eliminat-o fara prea mari emotii pe Las Palmas dupa ce s-a impus in ambele manse (1-0 si 2-1). Trupa antrenata de Luis Miguel Ramis nu intampina probleme cu accidentarile inaintea duelurilor decisive din play-off.
Preconizam pe un duel „incins”

Girona a pierdut precedentul duel in fata propriilor fani, fapt care a obligat-o sa forteze in deplasarea de la Eibar. De cealalta parte, Tenerife a impresionat in fata lui Las Palmas, formatie pe care a invins-o in ambele manse. Evidentiem faptul ca echipa condusa de Luis Miguel Ramis a obtinut cele mai multe puncte in deplasare in precedenta editie din La Liga si se simte excelent pe teren strain. Remarcam faptul ca ambele formatii au intampinat probleme pe faza defensiva in La Liga 2, ceea ce ne face sa preconizam o partida spectaculoasa, ce poate fi marcata de gafele fundasilor. In plus, cele doua formatii beneficiaza de jucatori experimentati pe atac care pot face oricand diferenta. In urma celor prezentate anterior, am decis sa pariem pe cel putin doua schimbari ale tabelei, selectie in cota 1.47 pe Betano.

H2H & Info

  • Tenerife s-a impus in ambele dueluri directe din sezonul regulat.
  • Tenerife a obtinut cele mai multe puncte in deplasare in actuala stagiune din La Liga 2.
  • Tenerife n-a mai evoluat in La Liga din anul 2010.
  • Girona n-a mai jucat in La Liga din anul 2019.
Echipe probabile: 

Girona: Juan Carlos; Martinez, Bueno, Espinosa, Juanpe, Fernandez; Martin, Lozano, A.Garcia, Baena; Bustos

Tenerife: Soriano; Moore, S.Gonzalez, Leon, Mellot; Mollejo, Corredera, Sanz, Bermejo; Gallego, M.Gonzalez

Ponturi fotbal » S 22:00 Girona – Tenerife
peste 1.5 goluri: Cota 1.47 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu