Pariurile lui Sabin, 16 iunie: Joi se câștigă cu pronosticuri pe goluri!

PARIURILE LUI SABIN 10 aprilie

Pariurile lui Sabin, 16 iunie! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Deschide-ți un cont și, la prima ta depunere, optează pentru bonusul de sport. Vei primi un bonus egal cu prima ta depunere, până la 500 de lei, pe care îl vei putea folosi la pariurile sportive.

Salve, tuturor! Ieri am ieșit pe plus cu break-ul realizat de Tsitsipas, contra Kyrgios și cu cele 2-5 goluri marcate în meciul din Argentina dintre Tucuman și Lanus. În Boca – Tigres, scor 5-3, am avut spectacol mai consistent decât am anticipat eu.

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!
Pariurile lui Sabin, 16 iunie: Trei ponturi pe goluri!

Azi fac pariurile exclusiv pe goluri. În Suedia, Divizia 1 Nord, Sylvia și Motala au meci cu miză pentru primele două locuri. Pariez 3+ ținând cont și de cele 9 rezultate cu cel puțin 3 goluri consemnate în cele 12 partide ale oaspeților (golaveraj 22-20).

Hafnarfjordur și Leiknir nu se descurcă prea bine în acest start de sezon, iar jocul direct se poate spune că are în lupta pentru recuperarea multelor puncte deja ratate. Cred că vom vedea precauție din partea ambelor formații în acest duel, pentru care recomand un interval de 2-5 goluri.

La polul opus ar putea fi Valur vs Beidablik, dispută în care formația oaspete țintește al 9-lea succes în tot atâtea etape. Valur este însă o forță a primei ligi islandeze și pe teren propriu știe să-și apropie rezultatele pozitive.

20:00 IF SYLVIA – MOTALA AIK FK, PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.47 (3-1)
22:15 FH HAFNARFJORDUR – LEIKNIR REYKJAVIK, 2-5 GOLURI – COTA 1.31 (2-2)
23:15 VALUR REYKJAVIK – BREIDABLIK KOPAVOGUR, 3 – 6 GOLURI – COTA 1.57 (3-2)

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenție Betano de cota 3.02.

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu