Ponturi tenis » Griekspoor – Fognini: Pariem pe o cota de 1.62 in primul tur la Wimbledon

griekspoor - fognini

Ponturi tenis » Luni, nu mai devreme de ora 16:15, se va disputa partida Tallon Griekspoor – Fabio Fognini, din cadrul primului tur al competiției de la Wimbledon (iarba).

Tallon Griekspoor (53 ATP) se afla in plin progres in clasamentul mondial. Jucatorul olandez a pierdut in fata lui Auger-Aliassime in optimile de la Hertogenbosch, ca apoi sa fie invins in sferturile de la Halle de Bautista-Agut. In ultimul turneu la care a participat, Griekspoor a fost eliminat de Bellier la Mallorca, desi pornea mare favorit inaintea meciului. Evidentiem faptul ca jucatorul de 25 de ani beneficiaza de un serviciu foarte puternic, dar care in unele momente este o sabie cu doua taisuri.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Fabio Fognini (62 ATP) este un jucator specializat pe zgura, care n-a inregistrat rezultate notabile pe iarba de-a lungul carierei. Astfel, italianul n-a depasit turul al 3-lea in competitia de la Wimbledon. Experimentatul sportiv de 35 de ani va debuta pe iarba in acest sezon, dupa ce rezultatele pe zgura au fost modeste. Fognini ramane un jucator imprevizibil, care are probleme in a-si gestiona emotiile. Totusi, Fabio poate invinge orice adversar din circuit daca jocul ii functioneaza la parametrii optimi. Desi nu este suprafata sa de joc favorita, consideram ca italianul ii poate pune probleme lui Griekspoor, gratie stilului sau de joc agresiv.

Preconizam o partida spectaculoasa

Tallon Griekspoor porneste favorit in meciul din primul tur de la Wimbledon, dar Fognini nu este un jucator pe care il poti neglija. Olandezul a castigat 6 din cele 9 partide disputate pe iarba in acest an, in timp ce Fabio se afla la primul duel pe aceasta suprafata de joc. Italianul este adeptul jocurilor spectaculoase, fapt pentru care isi poate atrage publicul de partea sa in partidele de la Wimbledon. De altfel, Fognini trebuie sa remedieze rezultatele modeste de pe zgura, iar un parcurs bun pe iarba i-ar oferi incredere pentru restul sezonului.

H2H & Info
  • Griekspoor a castigat 6 din cele 9 partide disputate pe iarba in acest an.
  • Griekspoor s-a impus in unicul duel direct la Australian Open.
  • Fognini are in palmares 9 titluri, iar 8 dintre ele sunt cucerite pe zgura.

Ponturi tenis » L 16:15 Tallon Griekspoor – Fabio Fognini
ambii jucatori sa castige un set: cota 1.62 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu