Ponturi fotbal » Guangzhou FC – Wuhan Three Towns: Stanciu & co. ataca fosta campioana a Chinei!

Ponturi fotbal » Joi, incepand cu ora 12:30, se va disputa partida Guangzhou FC – Wuhan Three Towns, din cadrul etapei a 7-a din China, prima liga. In tur, Wuhan Three Towns s-a impus cu 6-0 pe teren propriu, singura intalnire directa anterioara.

Start de sezon fantastic pentru Wuhan Three Towns si Nicolae Stanciu. Oaspetii au obtinut 16 puncte din 18 posibile, topind clasamentul din Super League. Doar Shanghai Shenhua a mai bifat 16 puncte, dar Wuhan Three Towns a marcat 10 goluri in plus fata de a doua clasata. Stanciu si-a adus aportul cu 3 goluri si 4 pase decisive in cele 6 runde scurse pana acum. Elevii lui Pedro Morilla au marcat 21 de goluri in acest interval, incasand doar 3.

Guangzhou FC, fosta Evergrande, este doar o umbra a fostei campioane a Chinei. Gazdele sunt acum antrenate de Liu Zhiyu si se bazeaza pe un lot format doar cu jucatori autohtoni. In primele 6 etape, Guangzhou FC a obtinut o singura victorie, 1-0 cu Hebei, pierzand celelalte 5 partide programate. Cu 3 puncte, gazdele se claseaza pe locul 16 in Super League, depasind doar Guangzhou City si Hebei, ambele cu 0 puncte.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Este de asteptat un nou succes categoric pentru Wuhan Three Towns, dupa cel cu 6-0 din tur, iar noi pariem „peste 2.5 goluri”, cota 1.47 la Betano.

H2H & Info
  • In tur, Wuhan Three Towns s-a impus cu 6-0 pe teren propriu, singura intalnire directa anterioara
  • Wuhan Three Towns a promovat in sezonul trecut din liga secunda chineza

Ponturi fotbal » V 12:30 Guangzhou FC – Wuhan Three Towns
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 2.5 goluri: Cota 1.47 la Betano

Pariaza la Betano! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu