Pariurile lui Sabin, 29 iunie: Două ponturi de la Wimbledon pentru cota 3.19!

Pariurile lui Sabin, 29 iunie! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de subsemnatul și de colegii de la Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Pariurile lui Sabin, 29 iunie: Selecții de la Wimbledon

Salutare tuturor! Azi pariez strict pe tenisul de la Wimbledon, mai exact pe două din meciurile băieților.

Cred că Vesely va forța în duelul cu Fokina, situație în care la rampă vor ieși cele două caracteristici din jocul lui Jiri: serviciul bun, dar și inexactitățile cu care cehul ne-a obișnuit.

Casper Ruud – Ugo Humbert va fi o partidă echilibrată. Totuși, dacă va reuși să repete prestația solidă din ultimele jocuri și mai ales din meciul cu Ramos, câștigat cu 3-0 în turul inaugural de la Wimbledon, nu cred că Ruud se va împiedica.

Humbert, jucător ieșit din top 100 mondial, nu rupt gura târgului în puținele meciuri pe iarbă jucate în acest sezon, iar în turul 1 a trecut la mare luptă de argentinianul Etcheverry. A fost 3-2 la seturi, la capătul unei partide întinse pe durata a peste 3 ore și jumătate.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenție Betano de cota 3.19

JIRI VESELY – A.DAVIDOVICH FOKINA, JIRI VESELY TOTAL AȘI ȘI DUBLE GREȘELI PESTE 24.5 – COTA 1.88 19 asi/11 duble greseli)
CASPER RUUD – UGO HUMBERT, 1 – COTA 1.70 (1-3)

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu