Pariuri fotbal: Universitatea Craiova – Qarabag » Oltenii țintesc a doua victorie în amicale »»

Pariuri fotbal: Universitatea Craiova – Qarabag, va avea loc astăzi de la ora 19:30. Va fi al doilea test pe care oltenii îl vor susține în cantonamentul din Austria.

Urmareste live evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro.
Universitatea Craiova – Qarabag
Cote Superbet: 2.55 3.55 2.35

În primul amical al verii din Austria, Universitatea Craiova a învins Arminia Bielefeld cu scorul de 4-1 (1-0), prin golurile marcate de Andrei Ivan (4 – penalty), Jovan Markovic (52, 60) şi Ante Roguljic (81), în timp ce pentru Arminia, echipă retrogradată din Bundesliga (locul 17), a punctat Christian Gebauer (73). Partida a reprezentat debutul pe banca oltenilor al antrenorului Laszlo Balint, care l-a înlocuit în această vară pe Laurențiu Reghecampf. În acest test, de care am amintit, Balint a mizat pe Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Screciu, Vătăjelu – Mateiu, Vînă – Gustavo, Baiaram, Andrei Ivan (căpitan) – Koljic, rezerve fiind David Lazar – Căpăţînă, V. Găman, Bancu, D. Sala, Nistor, Al. Creţu, Roguljic, Cîmpanu, Markovic, Brăşfăleanu, M. Danciu.

De partea cealaltă, Qarabag FK, campioana Azerbaidjanului, a spulberat în primul test din Austria formația FC Botoșani, scor 4-0. Interesant este că pentru azeri, duelul cu oltenii va fi al doilea al zilei, de la ora 13:00, Qarabag urmând a-și măsura forțele în Austria cu Holstein Kiel. De regulă, când o formație are programate două partide de verificare în aceeași zi, antrenorii aleg să trimită pe teren în meciuri două formule total diferite, într-unul din teste fiind echipa de bază. Este greu de anticipat cu cine vor juca azerii în duelul cu oltenii, motiv pentru care evităm pariurile de tipul 1,x,2 și vom paria pe goluri.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Universitatea Craiova – Qarabag
2-4 goluri în meci – cota 1.52 la Superbet

Universitatea, cea de-a treia reprezentantă a României în Conference League, va întâlni în turul doi preliminar al competiției, formația albaneză KF Vllaznia. Manșa tur este programată pe 21 iulie, în Albania, iar returul este programat pe 28 iulie, în Bănie.

Adversara oltenilor a obținut biletul pentru Conference League după ce a câștigat Cupa Albaniei, în campionat Vllaznia terminând pe locul cinci. De 9 ori campioană a Albaniei și cu opt Cupe în palmares, Vllaznia are un lot estimat de site-urile de specialitate la doar 4.45 milioane de euro.

Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu