Pariuri fotbal: FC Botoșani – FC Basel » Test dificil pentru moldoveni în Austria »»

Pariuri fotbal: FC Botoșani – FC Basel, va avea loc astăzi de la ora 17:00, în Austria. Va fi cel de-al doilea amical pe pământ austriac al trupei lui Mihai Teja, după cel piuerdut cu azerii de la Qarabag, scor 4-0.

Urmareste live evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro.
FC Botoșani – FC Basel
Cote Superbet: 5.75 4.60 1.42

Duelul dintre FC Botoșani și FC Basel este unul dintre cele mai interesnate pe care o echipă din Liga 1 îl va susține astăzi. Ieri am făcut profit la cote de 1.52 și 1.70 cu partidele Universitatea – Qarabag, scor 1-1, duel în care am mizat pe „2-4 goluri în meci” și FCSB – FC Sf. Gheorghe, scor 6-0 (3-0), joc în care am pariat pe „minim două goluri în prima repriză”.

Pe goluri vom paria și astăzi în disputa pe care moldovenii o vor susține cu vicecampioana Elveției. Clar, adversara trupei lui Mihai Teja este net superioară din toate punctele de vedere și, în mod normal, ar trebui să se impună lejer. Ne așteptăm însă ca și Papa & co să aibă o tresărire de orgoliu după corecția cu Qarabag, scor 4-0, duel în care moldovenii erau conduși la pauză la scor de neprezentare.

Contra campioanei Azerbaidjanului, Teja, tehnician care l-a înlocuit în această vară pe CR8, ajuns între timp la „U” Craiova 1948, a mizat pe Pap – Patache, Moescu, Șeroni, Dragu -Florescu, Obedeanu, Târcoveanu – Tisdell, Roman II, Petkvoski, pe parcursul partidei în teren intrând și Ureche, Sno, Dican, Țigănașu, David, Nechita, Papa, Camara, Lupeta și Mailat.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
FC Botoșani – FC Basel
Peste 2.5 goluri – cota 1.45 la Superbet

După jocul de astăzi cu Basel, FC Botoșani va mai susține două jocuri de verificare în Austria. Pe 2 iulie de la ora 19:00, la Schwaz, moldovenii vor întâlni nou-promovata în liga secundă austriacă Schwaz SC, după care, în ultimul meci pe pământ austriac, gruparea lui Teja va juca pe 5 iulie de la ora 18:00 la Westendorf  cu Viktoria Plzeň, campioana Cehiei.

Vă reamintim că înainte de a pleca în Austria, echipa lui Mihai Teja a susținut un amical cu Poli Iași, impunându-se cu 4-1. Revenirea FC Botoșani din cantonamentul din Austria este prevăzută pentru data de 7 iulie. Startul noului sezon competițional al Ligii 1 va fi pe 16 iulie.

Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu