Pariuri tenis » Badosa – Halep: Paula cauta revansa pentru umilinta de la Madrid!

Badosa - Halep

Paula Badosa si Simona Halep se intalnesc in faza 8-imilor de finala ale tabloului de simplu feminin de la Wimbledon. Confruntarea se va disputa luni, nu inainte de ora 13:00.

Paula Badosa are sansa revansei pentru esecul categoric suferit la Madrid, in fata Simonei Halep. Atunci, reprezentanta noastra reusea sa se impuna cu scorul de 6-3, 6-1, in turul secund, aceea fiind si sinugra intalnire directa dintre cele doua jucatoare.

In 2022, ambele au reusit sa-si treaca in cont cate un titlu WTA. Acestea au venit pe hard australian, Sydney pentru Badosa si Melbourne pentru Halep. In ceea ce priveste turneele de mare slam, Simona si Paula nu au reusit sa impresioneze. La Australian Open, ambele au fost eliminate in turul 4, in timp ce la Roland Garros, Simona a cedat in turul secund, iar Badosa in turul al 3-lea.

La Wimbledon, Simona are un titlu cucerit in 2019, atunci cand o invingea in finala pe Serena Williams, in minim de seturi. La editia din 2022, reprezentanta noastra a trecut de Karolina Muchova (81 WTA, 6-3, 6-2), Kirsten Flipkens (190 WTA, 7-5, 6-4) si Magdalena Frech (92 WTA, 6-4, 6-1). De partea cealalta, Badosa le-a invins pe Louisa Chirico (236 WTA, 6-2, 6-1), Irina Bara (122 WTA, 6-3, 6-2) si Petra Kvitova (26 WTA, 7-5, 7-6).

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Simona tinteste dubla

La Madrid, Badosa a parut sa fie coplesita de nivelul extrem de ridicat al Simonei. Reprezentanta noastra propune o intensitate ridicata in fiecare punct, ceea ce nu se intampla in cazul Paulei Badosa. Pe iarba, iberica nu are rezultate notabile, in timp ce Halep este o fosta campioana la Wimbledon.

O cota de 1.60 pentru minim doua break-uri realizate de Simona, intr-un singur set, este o selectie de care pariorii nu au placerea sa se bucure foarte des. Serviciul Paulei nu impresioneaza, aceasta avand probleme majore pe mingea a doua, in special datorita dublelor greseli. Simona este impresionanta la retur si ne asteptam sa realizeze minim doua break-uri in primul set.

H2H & info

  • Precedentul duel direct s-a disputat in 2022, la Madrid (zgura), acolo unde Halep s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1;
  • Badosa a castigat trei titluri WTA de simplu, doua pe hard si unul pe zgura;
  • Simona are in palmares doua titluri de mare slam, Roland Garros 2018 si Wimbledon 2019;

Ponturi tenis » Luni 13:00 Paula Badosa – Simona Halep
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Badosa peste 3,5 duble greseli – Cota 1.55 la Betano
Halep peste 1,5 break-uri in primul set – Cota 1.60 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu