Ponturi fotbal » Lechia – Academia Pandev: Mizam pe numarul golurilor in cota 1.57!

lechia - akademija pandev

Lechia – Academia Pandev se va disputa joi, 7 iulie, incepand cu ora 21:15, in prima runda din preliminariile Conference League. Mansa tur se va juca pe „Polsat Plus Arena” din Gdansk.

Lechia Gdansk a incheiat pe pozitia a 4-a sezonul precedent din Ektraklasa, loc care i-a asigurat calificarea in cupele europene. Gazele au inregistrat 57 de puncte in cele 34 de etape si au avut una dintre cele mai puternice ofensive pe plan intern. Trupa antrenata de Tomasz Kaczmarek este evaluata la 15.45 milioane de euro pe Transfermarkt, iar cei mai bine cotati jucatori sunt Michal Nalepa si Lucadz Zwolinski. In actuala perioada de mercato, Lechia a pierdut un singur fotbalist, dupa ce Tomasz Makowski a plecat liber de contract la Zaglebie Lublin. Chiar si asa, gazdele au facut o singura achizitie in aceasta vara, dupa ce l-au cumparat pe Dominik Pila de la Chrobry Glogow.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.
Academia Pandev a incheiat pe pozitia secunda ultima stagiune din prima liga a Macedoniei. Formatia vizitatoare s-a aflat la 12 puncte distanta de liderul Shkupi si a avut un avans de 3 lungimi fata de Shkendija. Academia fostului fotbalist de la Inter, Lazio, Napoli si Galatasaray are in componenta foarte multi jucatori tineri, dar beneficiaza si de cativa fotbalisti cu experienta, meniti sa pastreze disciplina si seriozitatea. Lotul oaspetilor este cotat la 3.5 milioane de euro pe Transfermarkt, dar echipa vizitatoare traverseaza un traseu ascendent. Consideram ca Goran Pandev a reusit sa faca performante notabile pe plan intern, iar academia sa are potential in cupele europene in anii urmatori.
Preconizam un duel spectaculos

Lechia Gdansk are un lot net superior celui al adversarei si porneste cu prima sansa la calificarea in faza urmatoare a Conference League. Totusi, Academia Pandev beneficiaza de jucatori tineri, cu dorinta de afirmare si plini de ambitie. Astfel, ne asteptam la o partida deschisa care se va incheia cu cel putin 3 schimbari ale tabelei. Gazdele au impresionat in precedentele doua intalniri amicale, cand au marcat de 8 ori in duelurile cu Plock si Radomiak Radom. De cealalta parte, Academia Pandev a incasat 13 goluri in cele 4 partide amicale, iar defensiva s-a dovedit a fi vulnerabila. Astfel, pariem pe cel putin 3 goluri marcate in meci, selectie in cota 1.57 pe Betano.

H2H & Info

  • Cele doua formatii se afla la primul duel direct.
  • Academia Pandev a primit 13 goluri in cele 4 amicale disputate in aceasta vara.
  • Lechia a marcat de 8 ori in precedentele doua partide amicale.
Echipe probabile: 

Lechia: Kuciak, Ceesay, Conrado, Gajos, Koperski, Maloca, Nalepa, Paixao, Peitrzak, Terrazzino, Zwolinski

Academia Pandev: Jovanovski, Dimov, Gjorgievski, Iliev, Ivanovski, Jokovic, Mitrovski, Ousman, Sharkoski, Tomovski, Velinovski

Ponturi fotbal » Joi 21:15  Lechia – Academia Pandev
peste 2.5 goluri: Cota 1.57  la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu