Pariurile lui Sabin, 9 iulie: 100% ponturi corecte joi și vineri! Vezi pronosticurile de sâmbătă »»

Pariurile lui Sabin, 9 iulie! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de subsemnatul și de colegii de la Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Salut! I’m happy! Am motive, pentru că joi și vineri am bifat ”verzi” toate ponturile propuse. În Coreea de Sud, Jeju a învins-o cu 3-2 pe Seongnam, iar n prima ligă irlandeză, Shelbourne a trecut cu 3-1 de Finn Harps, suficient pentru pontul meu, 1x și sub 4.5 goluri. În sfârșit, la Europeanul de fotbal feminin, Germania a trecut la pas de Danemarca, scor 4-0. Pronosticul pentru acest meci a fost 1x și 2+.

Pariurile lui Sabin, 9 iulie

Azi traversez mări și oceane în căutarea ponturilor ce ne pot aduce profit. Mize pe duelul din Suedia, Malmo – Varbergs. Gazdele sunt clar favorite, însă și cu gândul la returul cu Vikingur din UCL. În manșa tur, Malmo s-a impus greu și la limită, scor 3-2.

În MLS, New York City și New England Revolution sunt pregătite să ne propună încă o dispută cu multe goluri. City, teoretic echipa superioară valoric, ar avea și o revanșă de luat contra ”revoluționarilor”, după cele 3 dueluri directe consecutive fără victorie.

Ajung și în Serie B braziliană, acolo unde Sport Recife și Londrina își măsoară forțele într-un derby de mijlocul clasamentului, al cărui rezultat ar putea avea totuși implicații în bătălia pentru promovare. Remiza nu ajută în mod special niciuna dintre combatante, în cele mai recente partide directe s-a marcat destul de mult – acestea sunt doar două dintre argumentele pentru un peste 1.5 goluri, pronostic ce ar o cotă excelentă, 1.57.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenție Betano de cota 3.03.

16:00 MALMO FF – VARBERGS BOIS FC, 1X ȘI 1-4 GOLURI – COTA 1.36 (3-0)
20:00 NEW YORK CITY – NEW ENGLAND REVOLUTION, AMBELE ÎNSCRIU SAU PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.42 (4-2)
22:00 SPORT RECIFE PE – LONDRINA PR, PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.57 (2-0)

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 1


Lasa un comentariu