Pariurile lui Sabin, 8 iulie: Și azi investim din profit » Aici ai ponturile de vineri!

Pariurile lui Sabin, 8 iulie! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Salutare tuturor! Ieri am ieșit pe plus, chiar dacă asta a inclus și un meci amânat, cel dintre Kristiansund și Tromso. Partida nu se va relua în 24h, așa că cine a mizat pe acest joc va primi cota 1.
Corecte au fost ponturile pe goluri în Ranheim – Skeid – peste 2.5, scor 4-0 – și Lechia – Academia Pandev – gazdele 2-4 goluri, scor final 4-1.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de subsemnatul și de colegii de la Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Pariurile lui Sabin, 8 iulie

Azi deschid selecția de pronosticuri cu un meci programat la pranz. În prima ligă sud-coreeană, Jeju o poate egala la puncte pe Pohang, a treia clasată, cu un succes în fața fanilor proprii, contra formației Seongnam. Oaspeții s-au instalat hotărâți pe ultima treaptă a clasamentului, în cele 20 de etape jucate până acum acumulând doar 2 victorii (12 înfrângeri).

În Irlanda, Shelbourne caută al 5-lea rezultat pozitiv consecutiv acasă, în jocul cu Finn Harps, trupă deja serios angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării.

La Campionatul European de fotbal feminin, puternica națională a Germaniei forțează un start perfect de turneu. Adversară îi va fi Danemarca, o națională solidă, însă inferioară valoric. Pe lângă ale performanță deosebite, nemțoaicele au câștigat 8 din cele 12 Campionate Europene organizate până în prezent!

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenție Betano de cota 3.10.

13:30 Jeju – Seongnam, 1 – Cota 1.55 (3-2)
21:45 Shelbourne – Finn Harps, 1x și sub 4.5 goluri – Cota 1.38 (3-1)
22:00 Germania (F) – Danemarca (F), 1x și peste 1.5 goluri – Cota 1.45 (4-0)

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu