Pariurile lui Sabin, 10 iulie: Și ieri s-au ”înverzit” toate! Ponturile de duminică sunt livrate »

Pariurile lui Sabin, 10 iulie! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de subsemnatul și de colegii de la Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Salut! Băieți și fete situația e ok, după cele 3 zile consecutive în care v-am propus doar variante câștigătoare! Joi am pariat pe norvegieni și o partidă din Conference League, iar vineri am ieșit pe plus cu dueluri din Coreea de Sud, Irlanda, dar și cu un meci de la Europeanul de fotbal feminin.

Sâmbătă am recidivat: 3 propuneri, toate verzi! Ponturi din primele ligi ale Suediei și Statelor Unite, alături de un 2+ în cotă foarte bună la Sport Recife – Londrina din liga a doua braziliană, pentru a treia zi în care am ”înverzit” toate ponturile propuse!

Pariurile lui Sabin, 10 iulie: Ponturile sunt livrate!

Azi pariez pe trei meciuri din Suedia și Norvegia. Hacken, liderul din Allsvenskan, vrea toate punctele deplasării la Mjallby. Ușor de spus, greu de făcut, însă eu voi alege un pont mai simplu, pe favorita disputei.

În Norvegia le urmărim pe primele două clasate, Molde și Lillestrom. Ambele au partide destul de complicate, deși joacă în fața fanilor proprii. Argumente pentru pronosticurile propuse la cele două confruntări, găsiți în cel mai recent episod din FACI PARIU. 

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenție Betano de cota 3.12.

16:00 MJALLBY – HACKEN, OASPEȚII MARCHEAZĂ 1-3 GOLURI – COTA 1.30 (1-2)
19:00 MOLDE – TROMSO, PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.60 (5-1)
19:00 LILLESTROM – VIKING, AMBELE INSCRIU SAU PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.50 (0-1)

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu