Tottenham vs Southampton, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 06.08.2022

Tottenham vs Southampton se va disputa sâmbătă, 6 august, incepand cu ora 17:00 in prima runda a sezonului din Premier League. Partida se va juca pe Tottenham Hotspur Stadium din Londra.

Spurs este neînvinsă în ultimele 4 confruntări directe, fiind pe plus cu 3 victorii. De remarcat este faptul că pariul „ambele înscriu” a fost câștigător în 14 din precedentele 15 meciuri directe.

Formația gazdă a încheiat sezonul precedent pe locul al 4-lea și astfel a obținut prezența în ediția actuală de Liga Campionilor. De remarcat este faptul că Son Heung-Min (23) și Harry Kane (17) au marcat împreună 40 de goluri din totalul de 71 al echipei.

Așa cum era de așteptat, Antonio Conte a rămas la Spurs și a făcut câteva schimbări la nivelul lotului. Steven Bergwijn a plecat la Ajax pentru 31 de milioane de euro, iar Cameron Carter-Vickers la Celtic pentru 7 milioane de euro. La capitolul sosiri, îl evidențiem pe Richarlison adus de la Everton pentru 58 de milioane de euro. Yves Bissouma de la Brigton, Djed Spence de la Middlesbrough și Ivan Perisic sunt alte câteva nume care au ajuns sub comanda lui Conte.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, gruparea vizitatoarea au încheiat sezonul pe locul al 15-lea, dar nu a avut emoții în privința retrogradării chiar daca a terminat cu doar 5 puncte peste „zona rosie”.

Austriacul Ralph Hasenhuttl a rămas pe banca „sfinților” și a reușit să-și păstreze în mare parte lotul. Ba mai mult, a adus câtiva jucători tineri: pe portarul de 20 de ani Gavin Bazunu de la Manchester City pentru 14 milioane de euro, pe atacantul Sékou Mara de la Bordeaux, pe Armel Bella-Kotchap de la Bochum și pe Joe Aribo de la Rangers.

H2H & Info

Echipe probabile:

De la gazde, Richarlison este suspendat, Skipp este accidendat, în timp ce Bissouma este incert. De partea cealaltă, Livramento și Walcott sunt accidentați, iar Tella este incert.

Tottenham: Lloris; Romero, Dier, Davies; Doherty, Hojbjerg, Bentancur, Sessegnon; Kulusevski, Kane, Son
Southampton: Bazunu; Walker-Peters, Salisu, Bednarek, Perraud; S Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi; Aribo; Adams

Tottenham a crescut mult cu Antonio Conte pe bancă, iar acum bookmakerii o văd ca a 3-a favorită la titlu, după Manchester City și Liverpool. De partea cealaltă, Southampton are o echipă tânără, de viitor, dar care foarte probabil nu va prinde top 10 la sfârșitul sezonului. Evidențiem faptul că portarul oaspeților, Bazunu, va fi la primul meci în Premier League. În aceste condiții, mizăm pe un succes al gazdelor și minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Ponturi fotbal » S. 17:00 Tottenham vs Southampton
1 & peste 1.5 goluri: Cota 1.53 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu