Kyrgios – Hurkacz, Ponturi Pariuri Tenis Rogers Cup, 12.08.2022

Kyrgios - Hurkacz

Nick Kyrgios si Hubert Hurkacz se intalnesc in sferturile de finala de la Rogers Cup 2022. Confruntarea se va disputa vineri, nu inainte de ora 19:00, la Montreal. 

In momentul de fata, Nick Kyrgios pare sa fie cel mai in forma jucator din circuitul ATP. Australianul a suferit un singur esec in ultimele sale 16 meciuri. Acesta a venit in finala de la Wimbledon, acolo unde Nick l-a intalnit pe Novak Djokovic. La Rogers Cup 2022, Kyrgios a trecut de Sebastian Baez (32 ATP, 6-4, 6-4), Daniil Medvedev (1 ATP, 6-7, 6-4, 6-2) si Alex De Minaur (21 ATP, 6-2, 6-3).

Hubert Hurkacz este urmatorul adversar al australianului. Polonezul traverseaza un sezon solid, cu titlu cucerit la Halle (iarba) si semifinale la Dubai (hard) si Miami (hard). La Rogers Cup, acesta nu a avut un parcurs simplu. Hurkacz a cedat set in ambele partide jucate la acest turneu, in fata sa aflandu-se Emil Ruusuvuori (44 ATP, 6-3, 6-7, 6-2) si Albert Ramos (43 ATP, 6-7, 6-2, 7-6).

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Revansa lui Kyrgios

In semifinalele turneului de la Halle, disputat in 2022, s-a disputat singura intalnire directa dintre Kyrgios si Hurkacz. Chiar daca nu si-a cedat serviciul, australianul a fost cel care a pierdut, cu scorul de 4-6, 7-6, 7-6. In momentul de fata, Nick joaca un tenis incredibil si pare greu de crezut ca cineva va reusi sa-l impiedice in drumul catre titlul de la Rogers Cup. Hurkacz nu este un jucator redutabil la retur, lipsa de mobilitate fiind una dintre principalele cauze. Ne asteptam ca Nick Kyrgios sa domine pe propriul serviciu si sa incheie acest duel fara break cedat.

H2H & info

  • Precedentul duel direct s-a disputat in 2022, la Halle (iarba), acolo unde Hurkacz s-a impus cu scorul de 4-6, 7-6, 7-6;
  • Kyrgios are in palmares sapte titluri ATP de simplu, toate fiind cucerite pe hard;
  • Hurkacz a castigat cinci titluri ATP de simplu, patru dintre acestea fiind obtinute pe hard;

Ponturi tenis » Vineri 19:00 Nick Kyrgios – Hubert Hurkacz
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Hurkacz sub 0,5 break-uri – Cota 2.20 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu