Pariurile lui Sabin, 1 septembrie (VIDEO): Și cota 3 de ieri a fost câștigătoare! Ponturile de joi sunt aici »»

Predictiile lui Sabin, 29 aprilie

Pariurile lui Sabin, 1 septembrie ! Sabin iți prezintă zilnic pronosticurile pe care va investi. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de subsemnatul și de colegii de la Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

 

Pariurile lui Sabin, 1 septembrie

Salutare pariori! Și ieri a fost totul ok, pariurile la meciurile formațiilor CFR Cluj, PSG și Montpellier fiind câștigătoare, pentru o cotă de 3. Doar în ultimele 6 zile am avut 4 bilete în cota 3 care au livrat profit, cu un total de 16 ponturi ”verzi” din 18 propuse.

O nouă selecție de trei ponturi am pregătit și pentru astăzi, variante extrase din Liga și Serie A.

Investesc ”combinat” pe oaspeți în Hermannstadt – Universitatea Craiova. Sibienii și-au primit o parte din restanțele financiare, însă problemele la această echipă sunt departe de a fi integral rezolvate. În plus o avem în ecuație și pe Universitatea, formație cu moralul sus, după 3 victorii consecutive în competiția internă.

Pentru FC Botoșani – FC Argeș, pontul este pe cartonașe, minim 4. Moldovenii vor revanșa după eșecul din ultimul meci cu piteștenii pe teren propriu, meci disputat chiar în runda finală a sezonului regulat 2021/22. Rezultatul a dus-o pe FC Argeș în play-off, chiar în detrimentul trupei antrenate pe atunci de Marius Croitoru.

În Serie A, superioară valoric, Atalanta țintește fără îndoială toate punctele jocului de acasă cu Torino. Cum mă știți, eu mizez pe o variantă ușor acoperită: 1x, alături de un interval larg de goluri, 2-6.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care vreți să investiți. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenția Betano de cota 3.

18:00 FC Botoșani – FC Argeș, peste 3.5 cartonașe – Cota 1.32
21:00 Hermannstadt – Universitatea Craiova, X2 și oaspeții peste 2.5 cornere – Cota 1.52
21:45 Atalanta – Torino, 1x și 2-6 goluri – Cota 1.50 

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu