Villarreal vs Lech Poznan, Ponturi Pariuri Fotbal Conference League, 08.09.2022

villarreal - lech poznan

Villarreal – Lech Poznan se va disputa joi, 8 septembrie, incepand cu ora 19:45, in cadrul grupei C din Conference League. Partida se joaca pe „Estadi Ciutat de València” din Valencia.

Villarreal a impresionat in precedenta stagiune europeana, cand a reusit sa ajunga in „careul de asi” al Ligii Campionilor. Din cauza rezultatelor modeste din La Liga, gazdele s-au calificat doar in play-off-ul Conference League in acest sezon. Ajuns in aceasta faza a competitiei, „submarinul galben” s-a impus in fata lui Hajduk Split cu scorul de 6-2 la general. Antrenorul Unai Emery are o experienta ridicata in cupele europene, astfel, Villarreal se numara printre favoritele la castigarea trofeului din Conference League. Managerul iberic foloseste jucatorii prin rotatie in duelurile europene, fapt pentru care beneficiaza de prospetime la fiecare meci.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.
Lech Poznan a fost campioana in Ekstraklasa in sezonul anterior, dupa ce a terminat la un avans de 5 puncte in fata lui Rakow. Oaspetii au inceput campania europeana in preliminariile Champions League, unde au fost eliminati de Qarabag cu scorul de 2-5 la general. „Retrogradata” in Conference League, formatia poloneza le-a depasit pe Dinamo Batumi, Vikingur Reykjavik si Dudelange pentru a accede in grupe. Intre timp, polonezii ocupa doar pozitia a 8-a in clasamentul din Ekstraklasa, dar in ultimele 3 etape au reusit sa castige 9 din totalul de 10 puncte. Managerul John van den Brom nu intampina probleme de lot inaintea partidei de joi.
Adversara „facila” pentru Emery

Villarreal debuteaza in fata propriilor fani in grupele Conference League. „Submarinul galben” a invins-o intr-o maniera categorica pe Hajduk Split in play-off si porneste favorita sa castige grupa C. De cealalta parte, Lech Poznan a inceput campania europeana in Champions League, dar a pierdut inca din primul tur in fata lui Qarabag. Totusi, polonezii au reusit sa isi castige urmatoarele partide pentru a accede in grupele Conference League. Formatia vizitatoare a intalnit formatii modeste in actuala campanie europeana, iar Villarreal va fi cea mai dificila adversara. Gazdele beneficiaza de un lot puternic si competitiv, sub comanda unui antrenor cu experienta uriasa. Astfel, preconizam o partida castigata fara emotii de „submarinul galben”, consolidata de diferenta mare de valoare intre cele doua echipe.

H2H & Info

  • Villarreal, neinvinsa in ultimele 7 partide oficiale.
  • Villarreal, fara gol primit in precedentele 4 meciuri oficiale.
  • Lech Poznan n-a primit gol in 4 din ultimele 5 meciuri.
Echipe probabile: 

Villarreal: Reina; Femenia, Cuenca, Mandi, Pedraza; Chukwueze, Coquelin, Morlanes, Baena; Jackson, Morales

Lech Poznan: Bednarek; Pereira, Milic, Pingot, Rebocho; Murawski, Karlstrom; Skoras, Amaral, Velde; Ishak

Ponturi fotbal » Joi 19:45 Villarreal – Lech Poznan

1 cu HA (-1.5 goluri): Cota 1.70 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu