Iti prezentam unicul safe bet pentru Steaua – Manchester City!

Steaua intalneste in play-off-ului Ligii Campionilor chiar una dintre marile candidate la castigarea trofeului. O calificare in fata lui Manchester City ar reprezenta un miracol, dar chiar si in cazul ratarii acesteia, un rezultat pozitiv al formatiei noastre la Bucuresti, cu gol sau goluri inscrise de Stanciu si compania ar intra direct pe lista marilor rezultate bifate de ros-albastri in trecutul mai apropiat sau mai indepartat.

In ceea ce priveste acest din urma aspect, al golurilor marcate de vicecampioana noastra, casa de pariuri Fortuna vine cu o super promotie. Pare a fi mai degraba chiar un safe bet – pariu 100% castigator – in conditiile in care Fortuna iti da inapoi banii pariati pe un gol al Stelei, in cazul in care fomatia lui Reghcampf nu reuseste sa invinga defensiva ”cetatenilor”.

Fortuna bun

Ce ai de facut pentru a beneficia de promotia ”Pariaza pe un gol si esti castigator”?

  1. Acceseaza contul tau Fortuna sau deschide-ti unul dand click aici.
  2. Pariaza maxim 100 de lei pe un gol inscris de Steaua (poti paria si peste suma mentionata ron, insa doar 100 ron vor fi returnati in contul tau, in cazul in care Steaua nu inscrie). Nu combina pariul ”gol Steaua” cu un alt pariu, pe acelasi bilet.
  3. Daca Steua nu inscrie, suma pariata va fi returnata in contul tau sub forma de Freebet. Acesta trebuie utilizat in termen de 7 zile

fortuna steaua 1

Foto: libertatea.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Comments 1

Lasa un comentariu