Pariuri fotbal: CFR Cluj – Sivasspor » Turcii, fără victorie în ultimele 10 meciuri oficiale »»

Pariuri fotbal: CFR Cluj – Sivasspor, va avea loc joi, de la ora 19:45, duelul urmând a conta pentru runda a doua, Grupa G din Conference League. Celălalt meci al grupei va fi Slavia Praga – FC Ballkani.  

Urmareste live meciul pe Livescore Pariuri1x2.ro
CFR Cluj – Sivasspor
Cot Luck: 2.15 3.30 3.50

La debutul în grupele Conference League, CFR Cluj, nu a reușit decât o remiză, scor 1-1, cu FC Ballkani. Partida s-a disputat în urmă cu o săptămână pe Stadionul „Fadil Vokkri” din Prishtina, și a contat pentru prima etapă a Grupa G. Ardelenii au reușit să evite eșecul în Kosovo în prelungiri printr-un gol marcat de Yuri Matias (min.90+1), după ce gazdele au punctat primele prin Thaci (min.65).

Rezultatul din Kosovo a fost urmat de o victorie în week-end în SuperLigă, scor 2-0, pe teren propriu cu Universitatea Craiova. În urma acestui succes, băieții lui Dan Petrescu au ajuns pe locul 5 cu 15 puncte, având însă și două meciuri mai puțin disputate, restanțele din deplasare cu FC Hermannstadt și FCSB.

De partea cealaltă, Sivasspor a debutat tot cu o remiză în grupa din Conference League, terminând tot cu scorul de 1-1 duelul de pe teren propriu cu Slavia Praga. La fel ca și campioana României, și turcii au fost conduși în primul meci din grupă, Slavia deschizând scorul prin Ethemi (min.64), adversara de joi a CFR-ului a reușit să evite eșecul printr-un gol marcat în minutul 80 de Ulvestad.  Același rezultat a fost înregistrat de Sivasspor și în week-end în SuperLig pe teren propriu cu Istanbulspor. A fost al zecelea meci oficial consecutiv susținut în toate competițiile în care echipa lui Riza Calimbay nu a cunoscut gustul victoriei, turcii fiind după șase runde pe un modest loc 15 cu 4 puncte.

Campioana României pleacă cu prima șansă în acest duel, având în vedere experiența europeană net superioară adversarei, iar noi vom paria în consecință.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.
CFR Cluj – Sivasspor
1X și 1-4 goluri – cota 1.55

Echipe probabile: CFR Cluj – Sivasspor
CFR Cluj: Scuffet – Braun, Yuri, Burcă, Camora – Boateng, Bordeianu, Cvek – Deac, Yeboah, Petrila
Antrenor: Dan Petrescu
Sivasspor: Vural – Yalcin, Appidangoye, Goutas, Ciftci – Onaran, Ulvestad – Njie, Saba, Gradel – James
Antrenor: Riza Calimbay

Beneficiaza de 3000 RON BONUS la primele trei depuneri la Luck.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu