Cipru vs Grecia, Ponturi Pariuri Fotbal Liga Natiunilor, 24.09.2022

cipru - grecia

Cipru – Grecia se va disputa sambata, 24 septembrie, incepand cu ora 21:45, in cadrul etapei a 5-a din Liga Natiunilor. Partida se joaca pe „AEK Arena” din Larnaca.

Cipru este ocupanta ultimei pozitii din Liga C, grupa a 2-a a Ligii Natiunilor. Gazdele au remizat in ambele partide disputate impotriva Irlandei de Nord si au pierdut in meciurile cu Kosovo si Grecia. Tanarul Andronikos Kakoullis, jucator care a marcat cele doua goluri ale cipriotilor in actuala campanie europeana, nu este anuntat titular in meciul de sambata, dupa ce a suferit recent o accidentare. Pieros Sotiriou este cel mai important fotbalist al gazdelor, dupa ce a marcat de 12 ori in partidele internationale. In meciul tur disputat impotriva Greciei la Volos, cipriotii au inceput cu „stangul” partida, iar tabela arata 2-0 in minutul 20. Evidentiem faptul ca selectionata gazda si-a schimbat antrenorul la finalul primelor 4 etape, iar georgianul Temur Ketsbaia este noul selectioner.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Grecia conduce detasat clasamentul grupei a 2-a si se apropie vertiginos de promovarea in Liga B. Elenii au invins pe rand nationalele din Irlanda de Nord (3-0), Kosovo (1-0 & 2-0) si Cipru (3-0) si au nevoie de un singur punct pentru a-si asigura promovarea matematica. Vangelis Pavlidis n-a fost convocat de selectionerul Gustavo Poyet din cauza unei accidentari. Totusi, Kostas Tsimikas (Liverpool), Konstantinos Mavropanos (Stuttgart) si Odysseas Vlachodimos (Benfica) sunt anuntati titulari pentru duelul de sambata. Selectionata vizitatoare nu are motive sa forteze in penultimul meci al grupei, fiindca are un avans de 6 puncte fata de urmatoarea clasata.

Elenii n-au primit gol in primele 4 partide ale grupei

Cipru se afla in lupta directa cu Irlanda de Nord pentru evitarea retrogradarii in Liga D. De cealalta parte, Grecia ar putea incheia pe prima pozitie, chiar daca este invinsa in ultimele doua etape. Astfel, preconizam o partida echilibrata pe arena din Larnaca, in care gazdele vor fi mai precaute in aparare, lucru care nu s-a intamplat la Volos. De cealalta parte, grecii nu au motive intemeiate sa forteze, iar o remiza ar fi suficienta pentru a-si asigura promovarea in Liga B. Drept urmare, pariem pe selectia „PSF X” in cota 1.72 pe Betano.

H2H & Info

  • Grecia s-a impus in ultimele 6 intalniri directe.
  • Cipru a castigat o singura partida in fata Greciei, intr-un meci amical disputat in anul 2001.
  • Grecia, fara gol primit in actuala campanie din Liga Natiunilor.
Echipe probabile: 

Cipru: Panagi; Roberge, Gogic, Katelaris; Panagiotou, Kastanos, Artymatas, Ioannou; Christofi, Tzionis; Sotiriou

Grecia: Vlachodimos; Baldock, Mavropanos, Chatzidiakos, Tsimikas; Bouchalakis, Siopis, Bakasetas; Chatzigiovanis, Giakoumakis, Masouras

Ponturi fotbal » S 21:45 Cipru – Grecia

pauza sau final X: Cota 1.72 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu