Havelse vs Lohne, Ponturi Pariuri Fotbal Regionalliga Nord, 28.09.2022

havelse - lohne

Havelse – Lohne se va disputa miercuri, 28 septembrie, incepand cu ora 21:00, in cadrul etapei a 12-a din Regionalliga Nord.

Havelse este ocupanta pozitiei a 18-a in clasamentul din Regionalliga Nord la finalul primelor 10 etape. Gazdele au inregistrat 9 puncte si au reusit sa marcheze doar 11 goluri. In ultima runda, „alb-rosiii” au invins-o pe St. Pauli II cu scorul de 2-0, gratie golurilor inscrise de Kolgeci si Ilic. Yannik Jaeschke este golgheterul echipei cu 4 reusite inregistrate in actuala campanie. Trupa gazda a fost preluata de Samir Ferchichi pe data de 21 septembrie, cu scopul de a salva echipa de la retrogradare. Astfel, tanarul antrenor care a mai condus echipele U17, respectiv U19 ale clubului, se afla in fata celei mai importante misiuni ale carierei de manager.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Lohne se afla pe pozitia a 17-a in clasamentul din Regionalliga Nord, dupa ce a acumulat 10 puncte in cele 9 etape. In precedentele 5 intalniri oficiale, formatia vizitatoare le-a invins pe Delmenhorst (3-2), BSV Rehden (2-1) si Weiche-08 (2-1). Dupa cele 3 victorii, oaspetii se afla la doar doua puncte de prima formatie de deasupra „liniei rosii”. Henning Rießelmann nu se poate baza pe atacantul Jonas Burke pentru duelul de miercuri seara, dar nu intampina alte probleme de lot.

Duel intre doua defensive modeste

Havelse n-a reusit sa castige in cele 5 partide disputate pe teren propriu in actuala stagiune. Mai mult, formatia „alb-rosie” a primit gol de fiecare data si a reusit sa bifeze doar doua puncte in fata propriilor fani. De cealalta parte, Lohne traverseaza o ascensiune, dupa ce a obtinut 9 din cele 10 puncte in ultimele 5 etape. Totusi, schimbarea de antrenor al lui Havelse ar putea aduce un plus de motivatie jucatorilor, in timp ce oaspetii ar putea sa-si continue forma buna. Drept urmare, pariem pe o partida spectaculoasa, in care preconizam cel putin 3 schimbari ale tabelei.

H2H & Info

  • Havelse, fara victorie pe teren propriu din luna aprilie a acestui an.
  • Lohne a „incasat” 8 goluri in cele 3 deplasari ale actualei stagiuni.
  • Havelse a obtinut doar doua puncte in cele 5 dueluri disputate pe teren propriu.

Ponturi fotbal » Mie 21:00 Havelse – Lohne

peste 2.5 goluri: Cota 1.60 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu