Lyon – Toulouse, Ponturi Pariuri Fotbal Ligue 1, 07.10.2022

Lyon - Toulouse

Olympique Lyon si Toulouse se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 10 din Ligue 1. Confruntarea se va disputa vineri, de la ora 22:00, pe Parc Olympique Lyonnais.

Lyon a inceput in forta actualul sezon din Ligue 1, cu patru victorii si o remiza. Totusi, in ultimele patru etape, trupa lui Peter Bosz a suferit tot atatea infrangeri, trei dintre acestea venind in deplasare. Pe teren propriu, OL a aratat bine in acest sezon, cu patru victorii si o singura infrangere, suferita in fata campioanei en-titre, PSG.

In runda cu numarul 10, Lyon primeste vizita celor de la Toulouse, echipa care a obtinut doua victorii in ultimele trei etape. Chiar si asa, forma oaspetilor nu este tocmai una solida, avand nu mai putin de patru infrangeri in ultimele sase etape. In runda precedenta, Toulouse s-a impus in fata celor de la Montpellier, cu scorul de 4-2.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Mizam pe goluri

In 12 din ultimele 13 confruntari directe dintre Lyon si Toulouse s-au marcat peste 2,5 goluri. Ambele formatii tintesc cele trei puncte si ne asteptam sa abordeze cu o strategie ofensiva aceasta partida. Mizam pe minim un gol marcat in ambele reprize, dar si pe minim un gol marcat de ambele echipe.

H2H & info

  • Lyon este neinvinsa in ultimele 12 confruntari directe cu cei de la Toulouse, disputate in toate competitiile (11 victorii);
  • Olympique se claseaza pe pozitia a 7-a in Ligue 1 (patru victorii, o remiza si patru infrangeri), in timp ce Toulouse este a 12-a clasata (trei victorii, doua remize si patru infrangeri);
  • In 12 din ultimele 13 confruntari directe s-au marcat peste 2,5 goluri;

Echipe probabile

Lyon: Lopes – Henrique, Boateng, Diomande, Tagliafico – Caqueret, Lepenant, Aouar – Tete, Lacazette, Toko Ekambi;
Toulouse: Dupe – Diarra, Rouault, Nicolaisen, Sylla – Dejaegere, Spierings, Van den Boomen – Chaibi, Dallinga, Aboukhlal;

Ponturi fotbal » Vineri 22:00 Olympique Lyon – Toulouse
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Gol marcat in ambele reprize – Cota 1.45 la Betano
Ambele echipe marcheaza – Cota 1.60 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu