Fiorentina – Hearts, Ponturi Pariuri Fotbal Conference League, 13.10.2022

Fiorentina - Hearts

Fiorentina – Hearts, meci din cadrul rundei a 4-a din Grupa A a Conference League este programat miercuri, de la ora 19:45.

Mizam pe numarul reusitelor

In ciuda faptului ca Fiorentina era considerata favorita principala in Grupa A, din care mai fac parte Basaksehir si RFS, momentan jocul italienilor nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Dupa primele 3 etape, Basaksehir este lider, cu 7 puncte, secondata de Fiorentina, cu 4 puncte. In continuare, pe locul al 3-lea o regasim pe Hearts cu 3 puncte, in timp ce RFS este codasa grupei, cu doar doua puncte. Intr-un context atat de strans, o grupare de talia Fiorentinei nu are voie sa piarda puncte deosebit de importante in virtutea calificarii in faza urmatoare a competitiei.

In ceea ce priveste formatiile disponibile, gazdele nu vor putea sa se bazeze pe Gaetano Castrovilli, accidentat la genunchi. De asemenea, Riccardo Sottil nu va putea nici el sa apere culorile „Viola” in meciul impotriva scotienilor, care, la randul lor, vor trebui sa se descurce fara o serie importanta de jucatori. Lewis Neilson este suspendat in urma cartonasului rosu incasat saptamana precedenta, in timp ce Robert Snodgrass nu a fost convocat, iar Kye Rowles, Beni Baningime, Craig Halkett si Liam Boyce sunt accidentati.

Plecand de la toate aspectele enuntate anterior, consideram ca diferenta valorica isi va face simtita prezenta si nu vom vedea o victorie clara a acestora. Totusi, cota nu este una satisfacatoare, asa ca ne vom indrepta atentia catre numarul total al reusitelor. Mult succes!

Echipe probabile

Fiorentina (4-3-3): Gollini; Terzic, Igor, Martinez, Biraghi; Mandragora, Amrabat, Bonaventura; Kouame, Jovic, Ikone;

Hearts (3-4-3): Gordon; Smith, Kingsley, Cochrane; Atkinson, Kiomourtzoglou, Devlin, Halliday; McKay, Forrest, Shankland.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.


H2H & Info
  • Hearts, golaveraj 2-7 in primele 3 partide din Grupa A;
  • Scotienii nu au nicio victorie in ultimele 3 meciuri oficiale;
  • In tur, Fiorentina s-a impus cu 3-1.

Ponturi fotbal » J 19:45, Fiorentina – Hearts
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 2.5 goluri – Cota 1.57 la Efbet
Pariaza la Efbet Ai BONUS de pana la 750 de RON la primele două depuneri!


Beneficiază de 750 RON de la Efbet

Click aici și deschide-ți cont la Efbet! Vei primi cu până la 750 lei pentru pariuri sportive la primele tale două depuneri. Bonus exclusiv pentru jucătorii noi. Depune și intră în joc!

A. Bonus de Bun Venit 100% pentru prima depunere – Pariu fără Risc pana la 500 RON
B. Bonus de bun venit pentru a doua depunere – 100% Pariu fără risc până la 250 lei

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu