Pariuri fotbal: Sivasspor – CFR Cluj » Victoria asigură campioanei României prezența în primăvara europeană »»

Pariuri fotbal: Sivasspor – CFR Cluj, va avea loc joi, de la ora 22:00 pe „Yeni 4 Eylül Stadyumu”. Duelul va conta pentru runda a 5-a Grupa G din Conference League. Celălalt meci din grupă este FC Ballkani – Slavia Praga. 

Urmărește live meciul  pe Livescore Pariuri1x2.ro.
Sivasspor – CFR Cluj
Cote Luck: 2.25 3.20 3.35

Cele două formații sunt la egalitate de puncte înaintea confruntării de pe „Yeni 4 Eylül Stadyumu”, amble contabilizând câte 7 puncte. Cu toate că au un golaveraj inferior campioanei en-titre a României, 7-6 față de 4-2, gazdele au avantajul „directului” din tur pe care și l-au tranșat cu mult noroc, scor 1-0, grație reușitei de la punctul cu var semnate de Graadel, penalty-ul fiind provocat de Ciprian Deac . În clasament, Sivasspor și CFR Cluj sunt urmate de Slavia Praga și FC Ballkani, ambele cu câte 4 puncte acumulate.

Eșecul din „Gruia” contra turcilor, de care am amintit mai sus, a fost total nemeritat pentru Deac & co, Sivasspor impunându-se cu largul concurs al arbitrilor, având în vedere că echipei „Bursucului” nu i s-a validat un gol perfect valabil, iar arbitrul olandez Lindhout nu le-au acordat ardelenilor trei lovituri de la 11 metri! De altfel după joc, Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului a acuzat în termini duri arbitrajul, afirmând că dacă la acest meci ar fi fost VAR, echipa sa ar fi obținut victoria.

„Am dat gol valabil, dacă nu l-a văzut arbitrul, ce să facem? Şi am avut trei penalty-uri. La nivelul ăsta dacă nu există tehnologie şi nu există VAR ne merităm soarta să pierdem, asta e. Ce să le zic jucătorilor mei? 25 de şuturi pe poartă, adversarul a avut trei şuturi, şapte cornere, am dominat, am pasat… dacă arbitrul ne-a scos mingea din poartă, ce vină avem noi?”, a tunat după meci „Bursucul”.

CFR, fără eșec după duelul cu Sivasspor!

Înfrângerea cu Sivasspor a fost și ultima înregistrată de CFR Cluj în jocurile oficiale. De la duelul cu turcii, campioana României a mai disputat opt meciuri, înregistrând 6 victorii și 2 remize. În week-end în SuperLigă, ardelenii au tranșat în favoarea lor derby-ul cu rivala „U” Cluj, scor 2-1, și se află pe locul 3 în clasament, cu 28 de puncte, la un punct de Rapid, care ocupă locul 2 și la șase lungimi de Farul, având însă și două jocuri mai puțin disputate.

De partea cealaltă, după victoria din „Gruia”, Sivasspor a avut evoluții oscilante, înregistrând 4 înfrângeri și 3 victorii, ultima dintre acestea chiar în week-end la Trabzonspor, scor 1-0.

În Turcia, CFR Cluj nu va putea conta doar pe Debeljuh, care este accidentat. În schimb, gazdele nu-i vor avea la dispozție pe James, Musa, Ulvestad și Yalcin, toți cu probleme medicale.

Moralul în tabăra CFR-ului este la cote înalte după rezultatele din ultima perioadă, iar „dubla” câștigată cu favorita grupei, Slavia Praga, arată că elevii „Bursucului” au suficiente resurse pentru a face față cu brio oricărui adersar în această competiție, indiferent de numele său. De evidențiat ar fi faptul că Sivasspor este fără victorie pe teren propriu în această grupă, după 1-1 cu Slavia Praga și 3-4 cu FC Ballkani.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile: Sivasspor – CFR Cluj
Sivasspor: Vural – Paluli, Goutas, Osmanpasa, Ciftci – Arslan, Charisis, N’Jie, Saba, Yesilyurt – Yatabare
CFR Cluj: Scuffet – Manea, Kolinger, Yuri Matias, Camora – Boateng, Muhar, Deac – Yeboah, Malele, Petrila

Beneficiaza de 3000 RON BONUS la primele trei depuneri la Luck.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu