Bayer Leverkusen – Club Brugge, Ponturi Pariuri Fotbal Liga Campionilor, 01.11.2022

Bayer Leverkusen    – Club Brugge  se va disputa marți, 01 noiembrie, începând cu ora 19.45, în cadrul etapei a 6-a din grupa B  în Liga Campionilor. Meciul se va desfășura Deutsche BayArena din Leverkusen.

În grupa B situația este clară pentru primele două claste, Club Brugge și FC Porto fiind deja calificate în optimile Champions League. În schimb, Bayer Leverkusen și Atletico Madrid duc o lupta de la distanță pentru locul trei, ce asigură calificarea în Europa League.

Gazdele au cinci puncte acumulate în cele cinci etape jucate până acum, cu unul mai puțin decât adversara pentru locul trei, Atletico Madrid. Astfel, nemții nu depind doar de rezultatul meciului cu Brugge. În cele cinci partide de până acum, gazdele au pierdut de trei ori, au câștigat o data și au remizat etapa trecută pe terenul spaniolilor. La egalitate de puncte cu Atletico Madrid, gazdele sunt calificate, având avantajul rezultatelor directe. Pentru partida cu liderul Brugge, antrenorul nemților, Xabi Alonso, nu va putea miza pe Arangouiz și Azmoun, accidentași,  Hincapie suspendat, în timp ce Bellarabi și Wirtz sunt incerți.

De partea cealaltă, Club Brugge nu mai are nici un obiectiv în acest meci, echipa fiind deja calificată în primăvara europeană. În primele cinci etape din grupa B, oaspeții au înregistrat trei victorii, un egal și o înfrângeri, ultima fiind suferită pe teren propriu, 0-4 în fața lui FC Porto. De remarcat este faptul că, în primele patru meciuri din grupa B, belgienii nu au primit nici un gol, singurele goluri primite fiind cele de la Porto. Pentru partida cu portughezii, gazdele nu vor putea miza pe Clinton, Odoi, Onyedika, Rits, Sylla și Vormer, accidentați în timp ce Scov și Yaremchuk sunt incerți.

Ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Mizăm pe gazde

Gazdele au nevoie de toate cele trei puncte pentru a spera la calificarea în primăvara europeană, în timp ce pentru oaspeți meciul nu are miză. Astfel, ne așteptăm ca Bayer să iasă învingătoare din acest meci.

H2H & info

  • În meciul tur Club Brugge a învins cu 1-0.
  • Leverkusen are cea mai slabă defensive din grupa B, opt goluri primite.
  • Patru goluri au marcat până acum cei de la Leverkusen.

Echipe probabile:

Leverkusen: Hradecky; Kossounou, Tapsoba, Tah, Bakker; Andrich, Palacios, Amiri; Adli, Schick, Hlozek

Brugge:  Mignolet; Meijer, Mechele, Boyata, Sobol; Nielsen, Balanta, Vanaken; Sowah, Jutgla, Lang

Ponturi fotbal » Marți 19.45 Leverkusen   – Brugge
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1x și sub 4,5 goluri   1.55  Betano

 

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu